Colau dona suport als alcaldes independentistes i reclama "més política i menys piròmans"

L'alcaldessa acusa els populars de "degradar la democràcia que diuen defensar"
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau | EP

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha volgut expressar aquest dimecres el seu suport als alcaldes que han signat decrets de suport al referèndum i que han estat citats a declarar per la fiscalia, i ha reclamat "més política i menys piròmans". Com és habitual, Colau ha reaccionat a través de Twitter, on ha acusat el PP "de degradar la democràcia que diu defensar". "Què vindrà després?", s'ha preguntat. "Contra la intimidació i la judicialització, tot el suport des de Barcelona als 700 alcaldes investigats. Calen solucions polítiques ja!", ha afegit.

Comentaris
PereB
Ara. Colau, per no per no ser vinculant trobo que l'Estat és pren moltes molèsties per a impedir-ho.
Xavier
Solidaritzar-se és posar-se al servei dels ciutadans de Barcelona i fer possible votar a la ciutat sense subterfugis. I compartir amb la resta d'alcaldes la imputació i les amenaces.
Catalunya et va massa gran, Colau. No valeu gran cosa.
Si xiqueta, i mentrestant, tu tocan-te la pampa i veient com els pobres colegues avantposen el bé i la voluntat pel poble als seus interesos , i NO COM TU, que vius de les mesquines tàctiques de conservar el tro per damunt de tots, del mort , del que el vetlla i de tota Barcelona. No teniu vergonya.
Típic de la sra Colau
Denunciar lea injustícies fent molta cara d'indignada,però sense moure un dit per ajudar a resoldre-les. Clar, ara tocava queixar-se una mica perquè sembli que ella és progre i que no fa el mateix que c's i el PP
CAT
Menys paraules i més fets.
Boletaire
El grau de cinisme d'aquesta senyora és extraordinari.

envia el comentari