La carta d'un regidor de Vic d'ERC a Mariano Rajoy triomfa a les xarxes socials

En la missiva, Joan Ballana repassa la trajectòria del governant espanyol i li diu que no té cap legitimitat per impedir res
El portaveu i regidor d'ERC a l'Ajuntament de Vic, Joan Ballana | ACN

 

El portaveu i regidor d'ERC a l'Ajuntament de Vic, Joan Ballana, ha compartit a la seva pàgina de Facebook la carta que va enviar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy i, en pocs dies, la missiva ha triomfat a les xarxes socials. Més de 12.000 comparticions i 5.000 comentaris de gent que li dona les gràcies i el felicita per la carta. En l'escrit, el regidor planteja onze preguntes iròniques a Rajoy i, amb elles, fa un repàs de la seva trajectòria en els diversos governs dels quals ha format part. Ballana es remunta, fins i tot, a la gestió de Rajoy durant la crisi del Prestige però, entre altres qüestions, també repassa diversos casos de corrupció que afecten el PP. El regidor avisa Rajoy que "la independència només la podran impedir els ciutadans de Catalunya que legítimament votin 'no' al referèndum" i l'adverteix que "ja no té cap legitimitat per impedir res". Ballana va fer arribar la carta a Rajoy a través del portal web de la Moncloa.




Comentaris
Inadaptadio
Cataluña nunca se independizará, por mucho que bocazas enfermos y fanáticos como tú digan lo contrario.
Narcís ( s'ha acabat la falsedat amb sa artificialitat d'allò que vol representar aquest estat .. nosaltres ens n'anem!)
Felicitats, moltes felicitats per la carta i, renoi, les coses que de ben segur s'hi han quedat al pap ( com mateix triturar papers .. cremar-ne ídem .. i etcètera inacabable ! ) ! PD: a aquesta xurma .. són com els fanàtics aquests que són en voga .. tant se'ls hi en fum la democràcia, democràcia catalana, sempre que es surtin amb la seva, sempre que ens hi tinguin nostre territori violat els molt valents ( la delinqüència institucional o anihilar i espoliar nacions d'altri .. hi té un nom!)!
@ inadatado
Catalunya s'independitza, molt a pesar teu, aviat ho veuràs amb els teus propis ulls, et recomano fortasec i tarquimazin, perquè vagis alternant.
Miquel
Sr. INadaptadio. Vosté ens titlla de "bocazas enfermos y fanaticos" . Potser perque Espanya es ple de gent com vosté que ens volem indepetditzar.

envia el comentari