Carme Forcadell no assistirà a la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics

La presidenta agraeix la invitació del seu homòleg valencià, amb qui s’han emplaçat per fer una trobada més endavant

 

Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, no assistirà a la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics que té lloc aquest divendres a València, segons han explicat fonts del seu entorn. Les mateixes fonts han explicat que el Parlament de Catalunya intenta participar sempre de les xarxes de contactes de parlaments però han argumentat que aquesta legislatura no ho permet perquè és “curta i intensa”.

 

En el cas de la reunió de divendres, arriba en plena negociació de pressupostos de la Generalitat i d’altres assumptes que “requereixen més feina interna”. Més enllà d’això, però, s’expressa la voluntat de participar en futures trobades. També s’ha indicat que Forcadell va agrair la invitació al seu homòleg valencià, Enric Morera, així com que hi ha estat en contacte durant les festes i que s’han emplaçat a fer una trobada més endavant.

 

Forcadell és el segon alt càrrec de l’administració catalana que anuncia que no assistirà a una trobada amb els representants homòlegs de les altres comunitats autònomes. El primer va ser el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que no assistirà a la Conferència de Presidents prevista per al 17 de gener al Senat.
Comentaris
Rocacorba
Tenim feina, molta feina a casa, i ens hem de preparar, per si encara no s'en han enterat, estem redactant documents, que poden ser trascendents per el nostre Pais. No cal predre el temps. Ah ! ! i recordar.lis que ens paguin el que ens deuen. No demenem res mes, que el que es nostre.
1
pere
Em sembla molt be que posi la feina aqui a Catalunya primer.
1
1948
Otra falta de respeto, falta de educacion, y falta de democracia, para los 7.500.000 de Catalanes y Catalanas, pero : ellos son asi .......
52
DESCONECTEM JA
0
el chiste del dia
Jaaaaa! Cataluña ha de hablar con España de estado a estado !! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
51
molt mal-lament
Em sembla molt mal-lament que no asisteixi, la Sra Forcadell es la presidenta del Parlament Autonomic de tots els Catalans !!
53
Matias F.
Navarra es la unica "Comunidad" que no es comunidad , es territorio Foral, que se le trata por ley de estado-estado con España.
36
com?
autonoquè?? no, ja no som en aquest grupet
0
el Estado Español representará a Cataluña
En cataluña ya no interesa la reunión de presidentes autonómicos pues marcará una fecha histórica que puede tener más trascendencia y cola de lo que parece, el Estado representará a Cataluña, así que señores esto es lo que hay de momento.
39
Uniòpates, caquetes?
Diuen, diuen, diuen, que s'han batut records de vendes de volquers devant de la Delegación del Gobierno a Catalunya! HA HA HA HA HA
4
Sobira
Nosaltres som un estat sencer segrestat per la maldestra Espanya la independència es la nostra salvació tenim que desfer nos d Espanya catalans Espanya no ens fa falta fem com les seves excolònies perquè no van a Portugal a veure si retornen a ésser espanyols ningú vol ser espanyol trenquem els grillots molts pobles s'han alliberat dels opressors forcadell el poble català estem amb tu salut i independència
0
C.F.
M'han dit que actuï com si fóssim un estat (quina gràcia em fa). Per això no anem a reunir-nos amb aquests pringats de les CCAA espanyoles. Només reunions d'alt nivell, Martin Schulz i tal. A més, estic molt ocupada. Ja sabeu el que costa portar la taula del Parlament, la casa, rentar, planxar, fer truites.
9
Joan
Els presidents de els parlaments autonòmics el que haurien de fer és negar-se a fer aquesta reunió per protestar del tracte judicial a que esta sotmesa la Presidenta del de Catalunya. Qualsevol dia, ells també es poden trobar en la mateixa situació, si el govern d'Espanya li pega l'acudit per qualsevol cosa que no li agradi de l'activitat dels respectius parlaments.
0
ELISENDA DE MONCADA
1948:L'EDUCACIÓ, EL RESPECTE, LA DEMOCRÀCIA I EL "DIALEG"...ETC ,SON CARRERS EN DOBLE SENTIT,ara et dirè les mostres que hem rebut per part d'espanyade les tres coses: Educació; el Rajoi , NO va felicitar al Sr.Puigdemont,quan va ser investit president de casa nostra, en canvi Si, ho va fer ambla resta de presidents de les altres autonomies,El Felipe VI NO va rebre ala presidenta del nostre parlament ,dient-li que li envies els documents per correu,n'hi ha tant que em faltaria espai.
0
ELISENDA DE MONCADA
1948: RESPETO:quines mostres de rescpecte hi ha d'Espanyaenvers la nostra llengua, cultura, lleis,opinions..etc, quan fem alguna cosa, en benefici de la gent com la llei de pobresa energetica, o la de dependencia, per ajudar als mes desfavorits, AL CONSTITUCIONAL¡¡,la sentencia ja la sabem ,SEMPRE EN CONTRA,DEMOCRÀCIA,:"hay que acatar las leyes" nomes nosaltres ,les mateixes que L'estat es pasa pel forro quan li conve, previament"adapatadas a su gusto y conveniencia"DIALEG:" NO ,NO I NO¡...ETC
0
1948
ELISENDA DE MONCADA : aixo es dialeg , o referendum o referendum.
2
ELISENDA DE MONCADA
1948:Diàleg: Constitución, constitución ,"Podemos hablar, però de referendum, i "de otros temas" NO" . SAPS AQUELLA DITA ESPANYOLA:"TANTO VA ELCANTARILLO A LA FUENTE QUE AL FIN SE ROMPE"?doncs mira es el que ha pasat que "el cantarillo"al final s'ha trencat. ho hem intentat per activa i per pasiva, i con ho hi ha res a fer, tirem pel dret.la paciéncia i la bona voluntat te un limit, que jas'exhaurit.
0

envia el comentari