Carme Forcadell: "Jo no tinc por"

La presidenta del Parlament deixa clar, però, que és “legítim” tenir-ne i que “s’ha de respectar”
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell | ACN

 

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha assegurat aquest matí que ella no té por, tot i que ha deixat clar que és “legítim” tenir-ne i que “s’ha de respectar”. Durant una entrevista a Catalunya Ràdio, Forcadell ha replicat la famosa frase que va fer servir l’expresident del govern espanyol José María Aznar, qui va dir que “abans es trencarà Catalunya que no pas Espanya”: “No ho crec gens ni mica. De fet, penso tot el contrari. La societat catalana té molta fortalesa i té una voluntat molt clara, i està cohesionada i no es trencarà”, ha dit amb contundència.


D’altra banda, la presidenta del Parlament ha recordat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va dir que hi hauria convocatòria del referèndum abans de la Diada. A més, Forcadell ha lamentat que "tenim un Estat que investiga ciutadans únicament perquè pensen diferent. I això fa desconfiar absolutament dels poders de l’Estat", i ha assegurat que "no perdo ni un segon pensant si se m'inhabilitarà o no. Continuo fent la meva feina". 
Comentaris
Joan Jaume
"No perdo ni un segon pensant si se m'inhabilitarà o no. Continuo fent la meva feina". Molt bé Carme Forcadell ets la nostra dignitat i el nostre orgull. Per travessar aquest mar de tempestes previstes a l'agost i al setembre, necessitem moltes persones com tu: de confiança !
0
Com m'agradaría
que els grans revolucionaris de porespan, bolchevics de twiters i Mediaset, grans lluitadors conra la casta i la caspa del 78 de boquilla, tingueren ni que siga una dècima part d'espirit revolucionari (del de debó) i la valentia d'enfrontarse a tot un aparell totalitari i pseudo.franquista com el que te la Carme Forcadell. Si jo fos Coscubiela, Rabell, Domenech, Colau, etc, no sortiria fins passades unes quantes dècades, em faria molta vergonya sortir al carrer. i
0

envia el comentari