El cap d’internacional de 'Financial Times' diu que la imatge de la policia "intentant caçar urnes" no és "edificant"

L’analista creu que si l’Estat continua tractant la Constitució com una “taula de pedra”, l’hora de buscar solucions “passarà aviat”
Dos agents de la Guàrdia Civil | ACN

 

 

El cap d’internacional de ‘Financial Times’, David Gardner, ha dit que “l’espectacle de les forces de seguretat espanyoles intentant perseguir” urnes i paperetes no és “edificant”. En un article al rotatiu britànic, l’analista contrasta les últimes accions policials de l’Estat a Constantí i Valls amb la manifestació independentista d’aquest dilluns en la qual, segons ell, “no s’ha trencat un vidre”. Gardner especula sobre la possibilitat de solucionar la situació actual “abordant” el dèficit fiscal que denuncia Catalunya. Amb tot, creu que “si Madrid continua tractant la Constitució espanyola com una taula de pedra”, i no com un document per servir un “estat modern”, l’hora de buscar solucions “passarà aviat”.
Comentaris
Moció de censura
El ridícul internacional que està protagonitzant el govern espanyol, a part dels seus electors, es també responsabilitat dels partits politics que li podien fer una moció de censura i no l'han volguda fer perquè havien de comptar amb els partits catalans.
NO HAY MAS CIEGO QUE EL QUE NO QUIERE VER
UN PARTIDO CON CASI MIL IMPUTADOS, POR ROBAR AL PUEBLO, LO QUE LE PREOCUPA ES SEGUIR GANANDO LAS ELECCIONES, PARA QUE OTRO PARTIDO QUE GOVIERNE NO LOS META EN LA CARCEL ATODOS. Sr. GARDNER, EN ESPAÑA MANDA UN PARTIDO FASCISTA, I LA U.E. NO HACE NADA PARA EVITARLO. QUE NO SE TENGAN QUE ARREPENTIR ALGUN DIA. ¡ ¡ ES DE VERGUENZA ! ! ¿ CUANDO SEAMOS INDEPENDIENTES, PENSAREMOS SI ENTRAR O NO EL LA U.E. ? ¿ VALE LA PENA ? PORQUE, LOS QUE NO ESTAN, VIVEN MUY BIEN, SIN ESTAR.
Josep de Palafrugell
El govern faxiste de Raxoy, ens diu que si marchem de España, no entrarem a la U.E. Pregunto. ¿ un cop independents, valdria la pena de entra ala U.E. ? 1º. Les nacions de Europa que no i son, viuen molt, fora . 2º Que fa la U.E. per defensar el que estem, defensant a Catalunya. RES. Diuen que es un afer intern, pero ¿ no esta a la U.E. España ? Doncs per lo menys podrian defensar a una part de España, que no esta d'acort, amb viure en un pais amb govern faxiste. REPUBLICA INDEPENDENT.
La responsabilitat de la UE
Entenc que la UE vulgui mantenir l'status-quo, però a partir d'un punt el silenci fa còmplice. El paper de la UE és vergonyant. Com el del senyor que sap que el veí del replà està apallissant la dona i fa veure que no passa res.
EU massa neta no deu ser....
...recordeu que en maragallo va dir que els espanyols devien molts favors, han debut oferir el oro i el moro, amb aquests polítics europeus. sabem que també va haver de pressionar, el govern espanyol és el que fa untar, subvencionar, regalar, o extorquir, difamar, mentir, amenaçar per sortint-se'n amb la seva.
Cartanya
I la empara de la Comunitat Europea?, per mi que no mes s`empara al PP,alineat amb els partits popular de Europa, que esta presidit per en Juncker. Es te que denunciar una i un altre vegada aquesta indefensió a que aquest partits que governant a Europa i Espanya, no es passin per el forro les lleis internacionals. Ja esta be de tan afers intern de Espanya i exigiu-li mes democracia.
Sobira
Si Europa es tan democràtica aquests pseudodemocrates perquè no li apliquin l article 7 al estat espanyol l Europa del capital vividors oportunistes feixistes de tot ho val don els mateixos d abans de la segona guerra mundial quan el llop hitleria s estava menjant Europa a on estan els demòcrates europeus Europa una dolenta propaganda que beneficia a uns quants i al poble a escanyar Catalunya independenta d Espanya i cap l efta per Catalunya
Estos miserables tienen poca memoria.
¿ Suprimir la autonomía de Irlanda del Norte varias veces, si es edificante?. Por cierto, ¿ cuánto os han pagado por este bodrio de artículo?. Recuerdos.
Karlus
No , no queda bé,es nota massa que Espanya és un niu de feixistes de merda. Pobre Espanya amb aquests "gobiernos" de lladres, corruptes i franquistes
remigio III
El cap d'internacional de 'Financial Times' diu que la imatge de la policia "intentant caçar urnes" no és "edificant". No, és tota una demostració del terrorisme franquista actual. I, usant els mateixos uniformes. Això és el que es veu però la policia política està a l'ombra, però practicant l'operació Catalunya. Poseu uns vaixells a la costa i els caguen als pantalons.
Opino
Que es tindria que fer rodes de premsa col·loquis mitings i inclús una mani per denunciar els col·laboracionistes europeus amb el gobern.

envia el comentari