La campanya començarà encara que el míting s'hagi de fer al carrer

Els organitzadors de l'acte de Tarraco Arena, amb Puigdemont i Junqueras, es plantegen fins i tot fer el míting al carrer si se'ls nega l'entrada a l'espai, que és titularitat pública
El president Puigdemont, en arribar un acte pel Sí de l'ANC el passat 8 de setembre. | Gemma Aguilera

 

Si hi ha campanya, hi ha míting d'inici. La cursa cap al referèndum de l'U d'Octubre comença a la plaça Tarraco Arena, un espai de titularitat de la Diputació de Tarragona, tot i que amb gestió externalitzada a una empresa privada. Aquest fet és el que fa sospitar als organitzadors que l'artilleria jurídica de l'Estat podria intentar impedir l'obertura de l'espai, bloquejant d'aquesta manera l'accés dels assistents. En aquest cas, expliquen fonts de l'ANC a El Món, els organitzadors mantindrien la convocatòria, encara que les deu mil persones de l'aforament i els oradors de l'acte hagin de fer el míting al mig del carrer.

 

Es dóna la circumstància afegida que Tarragona és un dels municipis del PSC que s'han negat a col·laborar amb el referèndum i que el president de la Diputació, Josep Poblet, és considerat un polític relativament distant de l'actual direcció del PDeCAT.

 

L'acte d'aquest dijous és l'arrencada unitària de la campanya pel sí, amb els líders dels partits i entitats que hi donen suport. Estan previstes les intervencions del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, del vicepresident, Oriol Junqueras, del president de l'ANC, Jordi Sànchez, del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i de la màxima responsable de l'Ami, Neus Lloveras. També hi haurà representants del PDeCAT, ERC, CUP i Demòcrates.

Comentaris
Es lo que hay.
En las democrácias mundiales no caben los golpistas. Tienes suerte de estar en una democrácia de nivel bajo, en las normales hace tiempo que estarías en la cárcel.
El 1-O VOTEM
Portem un temps debatent, raonant, madurant el projecte i avançant un camí ple d'obstacles. Ara, és l'hora que aquest poble tan divers voti.
Kike
Avui tots a Tarragona.
Eslo que hay
Acabo de decir que España es una democracia de nivel bajo. Dios mío, de esta me echan a la calle...

envia el comentari