Bonvehí (PDeCAT): "Si el procés fracassa, presentem un candidat autonomista"

ElDiario.es filtra els àudios d'una reunió on el coordinador organitzatiu dels exconvergents explica les claus del debat successori del partit
Pla mig del coordinador organitzatiu del PDECat, David Bonvehí, en roda de premsa a la seu nacional del partit | ACN

 

El número dos del PDeCAT, David Bonvehí, aposta perquè els exconvergents proposin un candidat autonomista en cas que el procés acabi en fracàs. Així ho ha explicat en un dinar privat del 31 de març, una reunió amb electes i càrrecs del partit al Bages, de la qual ElDiario.es n'ha filtrat àudios

 

El coordinador organitzatiu del PDeCAT explica els plans del seu partit sobre el debat de la successió de Carles Puigdemont com a candidat a la presidència de la Generalitat, entre d'altres. Si hi ha d'haver unes noves eleccions abans de culminar el procés, Bonvehí aposta per presentar un candidat "molt independentista".

 

Tot i això, la mà dreta de Marta Pascal deixa la porta oberta a apostar per un "candidat autonomista", en cas que el procés acabi en "desastre".

 
Comentaris
Ppkillo
Ep! Suposo que els asspciats tenen alguna cosa a dir, no? O res ha canviat?
1
Plastis
No es preocupi, el procés no acabarà en desastre. Depèn de nosaltres.
0
Jordi Comasobirana
Tornar a l'autonomisme és un suïcidi. Això ja ho haurien de saber! És època de polítics valents i decidits; els covards millor abstenir-se.
0
Edgar D.
El procés només acabarà malament si no podem votar al referèndum, i en aquest cas, la que acabarà malament serà Espanya... bé, en aquest hipotètic cas que diu Bonvehí, si tenim eleccions "autonòmiques" i el PDCAT presenta un candidat "autonomista", doncs no els votarà ni la seva avia.
1
...
Indepres....donde esta la bolita??? Jajaja!!!!
32
Calma i bons aliments
Ens en sortirem. No s'hi val a trobar entrebancs per tot arreu ni que l'espanyolisme intenti potenciar i treure'n profit dels errors i de les mancances de l'independentisme. Les dificultats i els entrebancs propis i externs eren i són previsibles, altrament cal recordar que portem 300 anys de submissió a Espanya i si fos tant fàcil l'alliberament nacional faria anys i panys que seriem un estat independent. Ànims a tots, salut i independència.
0
roc
ei, que son convergents!!!
17
Madre
La madre que te parió!
8
O tots lladres o tots serenos
No s'hi val a exagerar els errors, patinades o comentaris de l'independentisme i alhora permetre que els disbarats de l'unionisme no facin ni fred ni calor als espanyols. Com més llarg i dificultós és un procés més possibilitats hi ha de cometre errors, mentrestant l'statu quo espanyol ben instal·lat i amb tots els aparells d'estat a la seva disposició, però sense cap argument, espera que ens en cansem i ho deixem còrrer degut a la complexitat del que ens hem proposat com a nació, l'estat propi.
1
...
Si torneu on érem perquè us penseu que això només ve de vosaltres, venim i us tallem el coll.
11
jacqme
Us recomano al Duran i Lleida. Té el vist i pau de la prelatura
7
Quin home....
Amb polítics com David Bonvehí, no és estrany que molts dubtin de les veritables intencions del PdeCat. O hem d'aplicar aquella dita que diu: "Encara que la mona, CDC, es vesteixi de seda, PdeCat, mona( autonomista) es queda"....
9
xup
Sr. Bonvehi, voste i els seus amics, no enteneu res, 1º la idependencia ve del pobla, vosaltres us hi veu afagir, 2º si el referendum fracasa i surt el NO, no hi haura autonomia, aquest es el preu que ens fara pagar l,estat per el fracas, 3º si no hi ha autonomia vosaltres no pinteu res, 4º si tirem endevant, vosaltres tampoc pinteu res
0
Tranquils col·legues
Sembla que s'ha iniciat una nova campanya: "PdeCat i ERC es barallen, fi del referèndum, eleccions autonomistes". No val la pena preocupar-se. És normal que hi hagi dificultats, doncs són 2 ideologies diferents. Els 2 partits de JxS que governen estan sotmesos a molta pressió. Ho faran bé malgrat els entrebancs i ho faran amb el nostre suport, si nosaltres, la gent independentista, que no defallirem fins assolir la llibertat nacional.
0
Fins a la mort
Home que fas en la politica catalana tu, anem tot dins d`una patera justets per arribar a la terra de la independencia i tu vas i fas una via d`aigua. Cagat mes que cagat, no mes deus esta pensant amb tu.
0
Berenguer
Que pessats, deixeumos votar capsots. Ho és que teniu por. Tan se val qui vagi de president. De dretes O esquerres O de centre. Una vegada siguem república a treballa per tirar endavant amb la inclusió de tots. I si les matemàtiques no em fallen 4000 milions de Rajoy en cinc anys es inferior a 16000 milions anuals que no tornen. Si marxem tenim 10000 anuals de més. Que fareu ?? Jo, no sé no sé....
0
BF
Sembla que Puigdemont és l'únic que té les coses clares al PDECat (juntament amb Munté i Rull).
0
pep
Aquest noi hauria de dimitir o be Más l haría de cambiar, ha demostrat una mentalitat autonomista i partidista qué perjudica i molt ala seus companys que estan a govern i que se están trencant les banyess contra el mur espanyol
0
Jaume
Aquest sr.es molt poc intel'ligen,si vol fer de politic auria d'anar amb un seminari que li ansanyesin quan no sa d'obri la boca. De moment es un bocamoll.
0

envia el comentari