Bassa veu "difícil" que es desconvoqui la vaga del metro de dilluns però confia que s'arribi a un acord

La consellera subratlla que les posicions entre TMB i treballadors "mica en mica es van apropant"
Metro de Barcelona | ACN

 

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, confia que "properament" hi hagi una solució per al conflicte laboral del metro de Barcelona, que ja ha suposat tres dilluns d'aturades. Amb tot, la consellera ha remarcat que veu "difícil" que es pugui arribar a un acord abans de dilluns vinent, quan hi ha convocada una nova jornada d'aturades en tres franges horàries: de 7h a 9h, de 16h a 18h i de 20.30h a 22.30h.

 

Tot i que ha admès que és "molt difícil" apropar les posicions en la negociació d'un conveni, ha remarcat que "mica en mica es van apropant" i ha subratllat que "mentre hi ha diàleg hi ha esperança". En aquest sentit, ha recordat que les dues parts, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i treballadors, van estar una setmana, la passada, sense negociar però aquesta setmana s'han tornat a asseure per parlar.

 

Els treballadors han convocat vaga tots els dilluns laborables fins a finals d'any, sempre en les mateixes franges horàries. El dilluns vinent, dia 22 de maig, serà el quart dilluns de vaga al metro de Barcelona.
Comentaris
josep
putos sindicats. putos vaguistes

envia el comentari