Banc Sabadell estudia un canvi de seu si el procés perjudica el banc

El president de l'entitat avisa que podria traslladar-se per buscar "aixopluc" de la UE si el context polític els posa en risc
El president del Banc Sabadell, Josep Oliu | ACN

 

 
 
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, s'ha pronunciat obertament sobre les possibilitats reals de trasllat de la seu social de l'entitat en cas que el procés d'independència de Catalunya avanci de tal manera que pugui posar en risc el futur del banc.
 
 
 
Si bé Oliu sempre s'havia volgut mantenir al marge del debat polític i fins i tot havia assegurat que no disposava de cap 'pla B' per al banc, perquè veia la independència de Catalunya molt poc probable, aquest divendres ha afirmat, sense citar el 'procés', que l'entitat podria canviar d'aires i traslladar el seu domicili social "en cas que hi hagués algun risc que ens pogués posar en necessitat de posar-nos sota l'aixopluc de la Unió Europea".
 
 
Durant la seva conferència anual a la Cambra de Comerç de Sabadell, Oliu ha detallat que aquesta decisió no requereix de l'aval de la Junta General de l'entitat i que, per tant, es podria prendre en qualsevol moment, si la direcció detecta aquests eventuals riscos, fruit del context polític.Comentaris
Albert
Si el Sabadell marxa de Catalunya deixaré de ser client seu.
Sabadellenc
La millor noticia que ens poodia donar aquest senyor. Serem independents ! I ells, que vagin on vulguin. Ja tindrem l'ICC.
teresa
Declaracions poc afortunades, vigili el que diu sr Oliu, el Banc de Sabadell te molts clients a Catalunya que no ens fan cap gracia els seus comentaris.
Jordi Estelada
Estaria bé q tant banc Sabadell com bankcaixa fotessin el camp de Catalunya . Aquí volem banca justa i q treballi pel país, no banquers usurers i venuts a règims franquistes!
Ecs!
Una mica estranys ho són, si algun procés democràtic perjudica l'empresa cal "estudiar-lo", però si Madrid els perjudica encara hi posen l'altra galta.Quina barra i alhora quina pena fot el botiflerisme del nostre país.
Karlus
Aquest paio sempre m'ha semblat un feixista. Marxa a Salamanca o a Burgos com feien els franquistes als 36. Are no comptis amb els meus estalvis ni els de molts més. Em fa l'efecta que l'estàs cagant
INDEPENDENTISTA
Feixistes de BANC SABADELL, no teniu pebrots de ajudar-nos a equilibrar l'economia catalana, i si en el cas que Catalunya siguem independents, marxareu ehh desgraciats????? ATENCIO A TOTS ELS CLIENTS DEL SABADELL, ja podeu començar a treure tots els vostres estalvis del SABADELL i porteu-los a CAIXABANK o al TRIODOS BANK
cavaller negre
Ja s'inicia la campanya de la POR per part del sistema oligàrquic català/espanyolista, ara toca els Bancs, demà ?. Bé, d'aquest però, en prenc "bona nota", a partir d'ara, passarem de llarg.
Leyla
Perfecte. Calen més comunicats com aquest de les entitats bancàries catalanes per tal que els seus clients a Catalunya, nombrosos, decideixin si canvien d'entitat bancària.
La vixeta emprenyada
Ves per on, potser el dillums marxem del banc Sabadell, tota la família i no es broma. Estàvem amb dubte des de que va avalar els gàngsters de PP i ara amenaçan que marxaran. Cada día pitjor
jordi
ras i curt: A10!
Joan Girona
Veus que bé!...podría canviar la seu social i el nom, naturalment. Què li sembla Sr. Oliu, per exemple "Banco Quintanilla de Onésimo"
Friheden
Adeu, botifler !!!! A la República de Catalunya refarem el sistema de caixes catalanes que Espanya es va petar i els botiflers hauran d'abandonar el país, però recordeu que "Roma no paga traidors".Visca la República de Catalunya !!!!
Francesc de Tamarit
Auxopluc a la UE? O aixopluc a Florentino Perez? El que cal és que d'una vegada es posi a funcionar la Caixa Catalana i puguem enviar a prendre vent tota aquesta colla de bandarres!
Shark
Foteu el camp Oliu aquí no us necessitem per res. Bancs n'hi ha i n'hi haurà, tants com vulguem. Però les traïcions es paguen. I us ho cobrarem, estigueu-ne segurs
Joan - Het
Quina por que es vagin, ja tremolo, si a ell el perjudica el procés, a mi em perjudica està a Espanya, no et fot!
jajaja!!!
Normal. Al quedar fuera de la comunidad europea, ningun banco tendra su sede en catalunya....ah.....que el del banco sabadell es un traidor, botifler, colono, inadaptado....decid lo que querais, pero no va a poner en peligro su negocio.
I Jo traslladaré els meus diners fora de Banc Sabadell.
Iván
Zasca! en toda la boca de los separatistas. Ahora que sigan con la mentira esa de que la independencia atrae inversores y empresas. Mentirosos!
Boy Garantín
Oliu, marxa ja i no tornis. Personatge pervers... Hi haurà bofetades per guardar-nos els quartos.
Joan (Born)
Doncs res, a canviar a un banc que cregui en el seus accionistes, que en definitiva son els clients...o bé un banc estranger, o bé un banc ètic....! Exemples n´hi ha.
pere
Tinc una idea: vagi-se´n a Terrassa.
Vicenç Ramoneda
Doncs, apa! Ja saps! Altres es freguen les mans per ocupar el lloc.
Miquel
Es pot ficar la seva seu on li càpiga. Estic totalment segur que no abandonara el mercat català. Demostraria una mentalitat gens coherent amb el fet de ser banquer. Es dedueix de tot això que el que està dient es que ell (Oliu) és unionista i el seu vot serà No a la independència. Afortunadament en un referendum el seu vot val el mateix que el meu. així doncs estem empatats. Visca la república Catalana Independent encara que sigui sense la seu d'un banc que farà aigues per tot arreu.
Doncs porteu la seu a les Urdes!
A la nova Catalunya no pot ser qu'aquestes empreses grans paguin menys % d'impostos qu'el botiguer de la cantonada o una empresa petita. Els bancs que presumeixen de la seva "obra social" quan cobran comisions abusives i quotes de manteniment a jubilats i aturats amb ingressos inferiors a 600€ haurien de perdre la llicència per operar, per hipòcrites. Al nou País, Catalunya, no hi ha d'haver lloc les males costums de caspaÑa!
xup
Sr. Oliu. Ja pot agafar el teu banc amb totes les sucursals i el teus empleats i fotre al camp, a i de fer negocis aqui res de res ¡ADEU!
Jo no
I jo un canvi d'entitat si ells es traslladen o s'hi fiquen pel mig
No és un problema
Ni la població ni la potencialitat econòmica de Catalunya canviaran quan Catalunya esdevingui independent, per tant sempre hi haurà bancs disposats a fer negoci a Catalunya. El seu espai l'ocuparan d'altres. I sense els tractes de favor que han aconseguit al ser d'aquí.
Estan molt nerviosos
Fins ara les grans elits econòmiques creien que podrien aturar la independència fàcilment. Que el Molt Espanyolista Banc de Sabadell s'hagi pronunciat públicament vol dir que ara tenen por de que no ho poden impedir. Anem bé.
Jaume Castelló Segura
Si canvia de seu al da isegüent canvio de banc
Monty
Si comencen així, jo començo a desconnectar del Sabadell!!!!
bajanades a dojo
Que s'abstingui de dir bajanades el Sr. Oliu, que si Catalunya assoleix l'independència, i volen continuar operant en territori català, evidentment hauran de tenir una seu a Catalunya. I un altra a Espanya si es que volen continuar treballant allà
Jo també deixaré de ser cliente del Banc Sabadell
Joan
Jo també deixaré de ser client.
SpainIsPain
Si aquests se'n van, s'hi posarà algú altre i perdran molts clients. Qui no vol estar a un país pròsper?
Adriano 1967
Josep Botifler Oliu
Bon vent i barca nova!
Però primer a retornar els imports de les clàusules terra cobrats de més! A mi no em val que Banc Sabadell ho va explicar molt bé als seus clients quan hi ha diferencies entre terra i sostre de més de 7 punts. Tinc clarissim que algun lligam hi deu haver amb el govern espanyol.
xup
pero que s-ho emportint tot, i aqui que no hi facin negoci, aquest vol fer com tots cotitzar beneficis fora de a on els generant i els hi sigui mes favorable, ¡ADEU SR. OLIU!
bajanadees a dojo
I una altra cosa Sr. Oliu... En cas d'independència, ja veurem si us serà tant rentable el negoci a la resta de l'estat espanyol, quan aquest perdi el 20% del seu PIB i la gallina dels ous d'or.
Andreuenc_Dani
Si marxen jo també deixaré de ser client seu.
Avi Enric
Al menys ets una persona coerent en els teus fets....ets un puto faixiste...i se't remou l'estòmac cada cop k sens la paraula independència...docns marxa i ja està..... Ara be, ets conscient que has fet fortuna, gracies als estalvis dls Catalans?......hem sembla que no..!!;.. algú t'ho ha de dir.. amb aksta afirmaciò has demostrat que ets molt poc inteligent....auuuuu, fot l camp d'una puta vegada... Catalunya no et necessite x una merda......
Racs
Tinc molt males experiències en el Sabadell, fins al punt de tenir-hi el compte de la petita empresa que tenia i el nostre gestor arribar a dir-nos que no erem clients per al sabadell, com si fossin la gran super banca. Quina pena per una ciutat tan bonica com Sabadell i per a tots els catalans.
Asdf
Ja pots anar fent les maletes Oliu. I no tornis
Gidevesa
Jo també marxaré. Però, no esperaré com acaba la cosa.
se te nota mucho
pues eso...
pep - manresa
Bon vent i barca nova. Fixeu-vos que aquests que diuen que marxaran no n'hi ha cap que tingui pebrots de fer-ho, i de fet no sé què esperen, ha marxat Editorial Planeta?, ha marxat Pronovias?, ja tarden. Ha marxat Panaderias Bou?, ha marxat Freixenet?, Ha, ha, ha, Fatxanet està en serioses dificultats econòmiques, el Sr, Bonet s'ho ha buscat.
Sembla estrany que la direccio d,un banc, que no deixa de ser un negoci,es retrati politicament d,un bando o altre,saben que naturalem els seus clients seran de totas las opinions o partits, S,ha de ser molt curt.
!!*!!
Això és una molt bona noticia. Amb l'olfacte que tenen aquesta gent bancària, això vol dir que ensumen que la cosa va de debò i està a punt de tenir la bona conclusió. Fins ara em preocupava que els bancs no diguin rès, com si es pensaven que el procés s'aturaria.
Flowers
Ah, pensa marxar de Madrid? Que tenen cap queixa?
jcc
I si ens decidim a dir-li aquests senyor que prou d'amenaces? @BancSabadell I si els que tenim diners al Banc ens decidim a retirar els dipòsits ara que passarà Sr. Oliu? Menys amenaces.
Jordi tor
El capital no te pàtria. Botiflers!!
almogavar
si s'en van, en vindran d'altres. De bancs sempre n'hi hauran. CRETÍ
Joan
Que poc inteligent que és el Sr. Oliu! Només ho diu per fer por. Ja ho va fer fa un temps. Però estan tant en el seu mon que no es s'adona que ara la gent ja NO TENIM POR. O sigui que calli i no llanci globus sonda que no portarà mai a terme. Per la sencilla raó que sense els clients de Catalunya, que seriem molts qui deixariem de ser-ho, el Banc s'enfonsa. MÉS INTELIGÈNCIA I NO PARLAR TANT SR OLIU!!
Jo mateix
Jo ja fa anys que els vaig enviar a pastar fang
Dámaso
Grande Oliu. Ideas claras y chocolate espeso. Los separatistas deben comprender la naturaleza de sus desmanes
pere
La setmana vinent perdereu molts clients , ho tenia al cap però ara és definitiu . Seria bo que un cop establert l ' Estat català i europeu , no poguessiu tornar , però així no van les coses
jusep
Es igual si marxa o no de Catalunya: veien el compromís que té a la terra jo ja deixo de ser client. Que vagi a Madrid i es busquin la vida allà.
Pako Jones Menda
A quan cotitza avui el Kg. de botifler?
¿Sabadell? Puturrú de fuà!
¿Un banco catalán? ¡A esos ni agua! Es lo que te van a decir los clientes españoles si te pones "bajo el paraguas de España". Pero, nada, pírate, tu lugar lo ocuparán otros y espero que sean de banca ética y cajas de ahorro de proximidad.
Josep
Jo també estudiaré un canvi de seu dels meus estalvis dipositats al BS
Anti-botiflers
I vostè no pot pensar en els seus empleats una miqueta?A veure si l'haurà de tancar la seu.... Ja pot rectificar, Ja ....q molts li treurem els diners abans q del q espera,A10 I no torni!
Republicatic
Jo no he sigue mai client d'aquest Banc botifler. Mai m'ha agradat la publicitat falsa, mentidera i absurda d'aquest banc. Que marxin JA, però abans que retornin tot que han robat als incauts clients de les preferents i hipoteques terra.
Kimet
Aneu a cagar ala via vampirs usurers.
DUI
L'endemà de la independència agafaria tots els qui hagin amenaçat amb marxar i els fotria fora.
Un qualsevol
Qué es pot esperar d'un banc que quan van obrir les primeres oficines en el País Valèncià van fixar de Director de Zona un paio blaver fins a les tranques i amic personal del Gonzalez Lizondo, si, el de Unió Valenciana, i amic també de l'Alfons Rus. Vanc subtituir el normalitzat Banc Sabadell per el de Banco Sabadell, "molt mes valencià" Tot rotulat en castellà, i si un client volia rebre les comunicacions en català, ho había de demanar expresament, per defecte, tot en lingua de l'imperi
Sisco
Sr Oliu crec que hauria de tenir una mica mes de tacte i no dir segons què, recorda la propaganda que fan Vd. "SABADELL SER ON SIGUIS" aixó no cuadre gaire amb lo que Vd diu.
Maria Cinta
Adéu-siau. Que tinguin sort a les espanyes. Bin vent i barca nova
Miquel Soler
No és pas per res, però com a amenaça és una merdeta.
Josep
He llegit tots els comentaris i tothom diu "si marxen jo deixaré de ser client". El que hauriem de fer tots els clients del Sabadell és anar DILLUNS MATEIX a treure els diners que hi tenim. JO DILLUNS TRAURÉ ELS DINERS. Si el Sabadell es vol posar en política ells mateixos. Jo soc independentista i no tinc perquè donar-lis negoci. Si ho fem tots almenys estaran calladets i no molestaran les nostres aspiracions.
Pep
Segur que els seus fills voten Si a la independència. I ell diu el que volen sentir el club dels altres grans bancs. De totes maneres, millor que es vagi declaran banc poc amic. I que cadescú faci el que calgui en cada moment.
Sabadell
I on anireu al Santander, al BBVA, a La Caixa...
Un altre Josep
Josep estic d.acord amb tu. El proper dilluns retirada generalitzada d.estalvis d.aquest banc. Pero que s.ha cregut aquest creti que els diners son seus.
Cràcia
Ho diu per desmoralitzar possibles votants de la independència, no fos cas que els favors que ara obtenen els PPSOE es transformessin en l'impost que la Generalitat ja tenia previst d'aplicar-los i que va tombar el TC. RECOMANACIÓ: EL MATEIX QUE AMB LA CAIXA, EL SANTANDER I ELS ALTRES BANCS QUE VAN FER DECLARACIONS CONTRA LA INDEPENDÈNCIA ABANS DEL 27S: TREIEU ELS DINERS D'AQUESTS BANCS I POSEU-LOS O BÉ A LA CAIXA D'ENGINYERS (no cal ser enginyer), molt més sòlida i feta per socis, o bé al ING
joanet ressol
Crec que l´Oliu l´ha cagat, ho ja es fet espres, suposso que te gent per damunt, tots a partir de dilluns , a treure tot el caler, i ni que sigui portar-lo a un banc espanyol , com a minim aquets no enganyen, abans els venedors de panyos eren els gitanos, ( que per la meva part , feien la seva feina) ara SR........ OlIU , EL DE cATALUNYA cAIXA sR........? nARCIS sERRA ,,, Bankia , etc i no hi deu que torni res del que han robat, ara es cert no m´hauria cregut mai que el Sabadell fos axi
Lavi
Molt bé Oliu, cada vegada que parles el Sabadell perd clients. Fa un temps amb declaracions similars amics meus van deixar el banc, jo vaig donar una altra oportunitat. Ara has omplert el got, "fins aqui hem arribat"
PepRiV
Ostres, quina pena, adéu!
Almenys-estètica
I quan aneu a espanya quin nom li posareu? BANCO SABADEL - CAPITAL MADRÍ ? seria com Bank of Washington - central of Matalascañas
joanr
Aquest "tipejo" ja ha entrat en campanya contra el parlament català i la independència de Catalunya. En les passades eleccions catalanes ja es va destapar clarament. Recordeu aquella foto infame amb els banquers espanyols y Rajoy escopint contra el procés català. Què espereu per traure els diners del seu banc?
Raul
Quan la AEB va emetre un comunicat en contra del proces avalat entre d.altres pel Banc de Sabadell i la Caixa i ja es va parlar del canvi de lloc de les seus hi va haber una fugida d.estalvis d.aquestes dues entitas vers d.altres destinacions mes comprensives amb els seus conciutadans. Una d.aquestes la Caixa d,enginyers que va manifestar expressament que ells mai marxarien de Catalunya. Em va mancar temps per cancel.lar el comptes a la Caixa i gracies a aquest fe vaig descubrir aquesta caixa
Pepo
Jo si fos un accionista del potents del Sabadell, crec que deixaria l´Oliu de banda, perquè aquestes declaracions només els poden fer mal. Però tornant a la declaració, trobo que faran santament a fotre el camp. Ara bé, si volen operar a Catalunya, el Govern de la República els ha de reclamar tots els diners públics amb els que han comptat, reclamar-los el 50% de la vivenda de SOLVIA per habitatge social i després passar-los per l´adreçador en com s´han de comunicar amb el públic a CAT.
Pepo
Una segona oportunitat com aquesta (nova finestra de mercat) per a la Caixa d´Enginyers i les diferents cooperatives d´estalvi. Això no sol a passar a cap mercat i en el sector financer encara menys, però aquests del Sabadell s´han tornat "majares" i pretenen regalar quota de mercat. Repeteixo, regalar que no vendre. Estan per tancar al "loqueru".
clienta
És molt trist, però m'ho pensaré aquests propers dies i si no veig una rectificació, segurament retiraré el meu compte . No estic disposada a que els bancs ens facin xantatge.
Ignorant
Perdoneu la meva ignorancia. Pero si un banc es veu perjudicat, en aquest cas per un proces JUST d,independencia d.un Estat LLADRE nomes pel fet de canviar la Seu se li acaben els problemas ? Caram que fácil, no ?
Manel
No entenc com Josep Oliu pot fer aquestes declaracions, vol carregar-se el Banc? Per mi ja està perdent el temps.
Joan Jaume
Els bancs són interessats per l'activitat económica, i a la República catalana, aquesta activitat economica a minimum serà igual a la d'ara, si no serà més aviat superior. Com membre de la Junta d’Accionistes demanaria la demissió del senyor Josep Oliu. Quan Catalunya fa un esforç cap a la modernitat i a la democràcia, quin coratge, quin exemple per la nostra joventut i la població en general. Per sort Catalunya té d'altres bancs.
mentre ens buiden la cartera a mans plenes no els fa res ser catalans, així enganyen millor, oi?
Si se'n va el Sabadel, ja en vindrà un altre, americà, anglès, alemany, xinès ... no us preocupeu. Aquests espanyols no saben fer negocis sinó és amb clàusules sòl, amb preferents, primes úniques o qualsevol altre engany, això no ho deixaran de fer mai , i si el negoci els surt malament, l'estat els aboca milers de milions i ... llestos, a seguir robant!!
xalumet
Adeu. Si tots fotessin el camp estaríem obligats a trovar altres solucion per no dependre de parásits i depredadors sense moral de tot lo que troven per el seu camí. No son honestos i no aporten realment res per una cultura i civilitsació moderna, més sana i més justa. By, by. No ens han de fer por, sense nosaltres no son res.
enricsvh
Que se'n vagin. Per a mi, com si ja no hi fossin...
peroit
Per mal estratega i pagat pels que viuen de la mamella catalana, els accionistes catalans el tenen de fotre al carrer. I a cobrar al riu.
Pako Jones Menda
El Sr, Oliu, no deu haber vist o no recoda, la famosa escena del nen dins el banc de la pelicula Mary Poppins, li recomanaria revisarle.
DUI
Jo ja vaig treure els dipòsits que tenia al Banco de Sabadell quan es van ficar en política el 27S, quan van signar el document de la patronal bancària que ens pronosticava la pesta negra si guanyàvem. La meva dona també va retirar els seus dipòsits, i vaig recomanar fer el mateix a tothom que sabia que hi tenia algun duro dipositat. per tant animeu-vos, si hi teniu res, FORA. No donem negoci als botiflers. No caldrà que marxin, perquè els farem marxar nosaltres abans. BS, FORA de Catalunya!
Xavier
Només per aquest comentari que ha fet el senyor Oliu ja hauriem de treure els estalvis d'aquest banc. Jo fa més de 30 anys que en sóc client ( Caixa Penedès) i ara ja no m'hi sento identificat.
Ramon
Els recomano posar la seu a Cáceres o Badajoz, per exemple.
SR. MEU
Un banc públic català des del primer moment!
crack
no os preocupeis, como si se van todos los bancos includa la caixa, no os podeis imaginar la de bancos extranjeros que estarian dispuestos en asentarse en Catalunya, alguno Aleman...que no por ser Europeo ? no problema,pues alguno Ruso y mas....
Sóc client i accionista de Banc Sabadell i no em fa cap gràcia el que ha dit l'Oliu. No digui ni faci estupideses, entesos?
Pepa Boja
Poder que els catalans fundem un nou banc.
josefa
Si el seu pare no hagues estat president del sabadell, aquell paio seria president ara?
Cristi
Quina creu tenim la gent de Sabadell. Ciutat amb un alcalde d'ERC i aquest individu fent malbé el nom de Sabadell.
Vergina
Aquest "senyor" ¿no es aquell banquer que, fa un parell d'anys, va dir que necessitavem un Podemos de dretes i, dit i fet, es va dedicar a promoure Ciudadanos, "por el bien de España"? Doncs aqui el teniu!
Rosa
A Sabadell som gent honesta. Maluradament tenim aquesta maledicció.
Vergina
Aquest "senyor" es el mateix que acaba de dir que els que tenim una clausula sol som uns Lazarillos de Tormes, uns picars que aprofitem la primera ocasio per gratar uns calerets als honrats, treballadors i soferts banquers. Uns caradures, vaja, com els avis picars que van comprar preferents.
Red Baron
Valla lío, Olío
Fabio
Arrivederci O Oli Oliu la la la
Joan m
Jo fa temps que vaig treure tot tracte professional amb aquest banc. Ela bons treballadors de l'entitat no es mereixen la directiva actual.
Jordi Comasobirana
Esperant amb candaletes la creació de Banca catalana per poder enviar a la merda tots aquests bancs botiflers!
siau
pels anys 80, el J.A. Samaranch amb càrrec també a La Caixa,va anunciar que una part dels beneficis es destinarien a promoure qué més catalans ingressessin a Las Fuerzas Armadas Españolas, la retirada de diners va ser tan gran que Caixabanc encara ho recorda. Si ara , amb internet i xarxes no ho millorem, malament anem
Montse
Apa adéu, molt millor la banca ética com el Triodos Bank, així els nostres diners serveixen per ajudar a bones causes.
José A.
Crec que un banc ha de anar amb el territori, la gent, passi el que passi, s'ha de poguer adaptar a la situació que sigui i anar amb els seus allá on vagin. No esperaré a que sen vagin per retirar la meva conta. ja no m'interesan
Cat
Ens pren per tontos? Tots els que tingueu hipoteques amb aquells bancs q marxin, no tindreu cap obligacio de tornarles.......que marxin hahahjaja
Pep
La millor idea que he tingut ha sigut treure tots els estalvis que tenia a CaixaBank quan ens van amenaçar abans del 27-S. Jo ho recomano com a teràpia i també per veure la cara del banker quan li dius perquè retires tots els calers.
Roc
Però quina notícia tan bona. Ara sí que veig que serem independents. Això deu anar de debò si ell vol marxar.
Miquelot de Vic
Amb amenaces com aquesta és quan més ho veig clar. Seren independents. I molt aviat! Els catalans ja no ens fa por res! I si el teu banc marxa, en vindran molts més que voldran gestionar els nostres diners. Serà per bancs, gamarús!
De tu a mi
Aquest paio i el seu banc, acabaran fent tal com el diari eslovè "Delo" com vol bé explica en Vicent Partal. Aquest diari, era totalment contrari a la independència d'Eslovènia amb titulars habituals del tipus "Els independentistes ens portaran al desastre", etc. etc. L'endemà mateix de la Independència però, la portada d'aquest diari va ser: "LLIURES PER FI!". Avui día, és el diari més important d'Eslovènia i per descomptat, com no,independentista. https://www.youtube.com/watch?v=LzAQwPSmiqk
josep
defraudat, ja no el veure mai amb els mateixos ulls com el veia, de ser un bon banc, desitjo que s'estrelli per Espanya i que no col·labori a pagar el deuta que han creat altres banquers.
Alfred
Soc client del Banc de Sabadell de forma circumstancial. Ja fa temps que em tenen mosca amb lo de la clàusula sol. Es un dels pocs banc (altres ja ho han fet) que es resisteix a treure la citada clàusula si no es amb una sentència judicial. Ara això. Em faré un plantejament seriós de la subrogació de la hipoteca a un altre entitat
Pepon
Pepon, pepon....el fachorron. Ya tenemos nuevo personaje de comic. Verdad Oliu?
Joan Saperas
Després de les declaracions del 27 s els estalvis de casa van passar a Caixa d'Enginyers, una bona opció sense el botiflerisme de la Caixa, Santander, BBVA.... Oliu no es la primera vega que et fots de peus a la galleda, no se com explicaràs aquesta davallada a els teus accionistes, ja t'ho faràs.
Joan
I si l'aixopluc vol dir que s'està emparant davant l'envestida del BdE si continua operant a Catalunya? Qui té la clau per operar sinò el BdE? S'estan fent tots els passos perquè les entitats bancàries catalanes operin amb un IBAN en forma de CT enlloc de ES? Pregunto...
Fiero Barça
Ha perdut un grapadet de clients i d'imatge el xaval. ser un hijodepapa té això.
You now
Un banquer com cal mai s'ha de posar en politica i menys fer por.
Milio
Josep "y porque no te callas "
Se'ls hi veu massa el llautó
Banc de Sabadell fundació 31/12/1881, han resistit dictadures i guerres espanyoles. Fot riure si amb el cop d'estat del 1936 i el feixisme el 1939, els bancs no van demanar l'aixopluc de la resta d'Europa o dels països democràtics d'aleshores, per quin set sous han d'intentar fer escarafalls d'un procés democràtic i pacífic?
Eva
Jo ja estic mirant per treure la nòmina i posar-la a Caixa d'enginyers, amb seu social a Barcelona. https://www.caixa-enginyers.com/ca/web/portal/pack-nomina?tit=servicio-nomina Te bona pinta, sense comissions i de casa (Nota: no tinc res a veure amb aquest banc, però estic molt indignada amb els hipòcrites peseteros del Sabadell.) Els nostres calers si que els volen, però que no els toquin la butxaca que han engrossit amb nosaltres. Molt bé nois... bueno, pués adeu, com diria el Trapero O_o
GG
Jaja, qui es pensen que son! Jo ja he iniciat tots els tràmits per canviar els estalvis de lloc

envia el comentari