Arrimadas i tres candidats més es presenten a les primàries de C's per a la Generalitat

Les votacions es faran de forma telemàtica des del 24 al 26 de maig
Arrimadas i tres candidats més es presenten a les primàries de Cs per a la Generalitat | Europapress

 

La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas; Daniel Granados, Jordi González i Sergio Querol són els quatre membres del partit taronja que han presentat candidatura a les primàries de la formació per ser candidats a la Presidència de la Generalitat en les properes eleccions catalanes. En un comunicat aquest divendres, el partit ha recordat que les votacions per triar el candidat es faran de forma telemàtica des de les 23 hores del dimecres 24 de maig a les 23 hores del divendres 26 del mateix mes.

 

Els resultats s'oficialitzaran dissabte 27 de maig i està previst que diumenge 28 se celebri un acte de presentació de la candidatura amb protagonisme per al vencedor de les primàries. Arrimadas, de 36 anys i membre de C's des del 2011, és l'actual líder del partit a Catalunya i des de setembre del 2015 és la cap de l'oposició al Parlament, mentre que la resta de candidats no té un perfil públic amb la mateixa rellevància.

 

Granados té 27 anys, és de Terrassa i està afiliat a C's des del 25 de maig del 2016; González té 48 anys, és de Barcelona i és militant des del 17 de novembre del 2015, i Querol té 54 anys, és d'Olot i forma part de C's des del 26 de novembre del 2013. Fonts del partit han recordat que no es necessiten avals per presentar candidatura, i el partit ha assegurat que la Comissió de Garanties i Valors vetllarà perquè tot el procediment sigui "transparent i es garanteixi la igualtat d'oportunitats per a tots els candidats".
Comentaris
El meu nom
Una sugerencia, podeu demanar que la Generalitat us deixi les urnes que compraran, i tots contents.
Només tres es presenten?
No crec entre tots tres en facin un de sencer.
Sobira
A Catalunya no teniu res a fer eleccions autonòmiques ja han deixat d existir en que temps viuen aquest babaus eleccions per votar la nostra marxa total d Espanya arrimades millor torna a Andalusia per governar la junta a Catalunya esteu acabats no arribeu ni a residuals fora espanyolistes d Catalunya independència ja
josep
pringada
Vicenç Ramoneda
Partits absolutistes presentar-se per la Generalitat? Es pensen que a les properes eleccions a la Generalitat seren encara una colònia?
federalista
una mare i un fill un mica dogat i adoctrinat, sobiraaaaaaaaaa la tila , sobiraaaaaaaaaa la metadona, sobiraaaaaaaaaa deixa les drogues i deixa de dir bajanades i vomitar odi a el mon digital sobiraaaaaaaaaaa, a projecte home.
D'on vindran els altres candidats
Si ella al cap de 3 anyets de ser a Catalunya ja es considerava preparada per governar als catalans, potser ara es presenten candidats que coneixen la problemàtica catalana d'haver vingut a passar unes vacances a Lloret. Total, ja saben l'essencial: els catalans estem adoctrinats, el castellà està a punt de desaparèixer de Catalunya i aquí hi ha mes corrupció que enlloc del món. Sempre hi ha burros que s'ho creuen.
C's = feixistes
4 botiflers traïdors que mai presidiran la generalitat.
caesar
claro ejemplo de elecciones a la búlgara.

envia el comentari