Albiol, sobre la carta de Puigdemont: "És correcta en les formes i erràtica en el fons"

Tot i això, el líder del PPC considera que "és positiu asseure's"

El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha fet referència aquesta tarda a la carta de resposta que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, li ha enviat acceptant reunir-se amb ell. En una piulada al seu compte de Twitter, Albiol considera que la missiva de Puigdemont acceptant la seva proposta de reunió és "correcta en les formes i erràtica en el fons". Però, tot i això, opina que "és positiu asseure's".

 


El cap del Govern retreu en la carta a Albiol les "clares manques de respecte" cap a la Generalitat i "la majoria parlamentària", i tot seguit li agraeix que consideri que "la millor manera d'abordar les discrepàncies és parlar-ne". Albiol va anunciar aquest dimecres que demanaria una reunió amb Puigdemont per abans del 16 d'agost amb l'objectiu d'aturar la llei del referèndum. En la missiva, el president del Govern emplaça el cap de files del PPC a celebrar la trobada a partir de la segona quinzena d'agost, i aprofita per assegurar-li que "el referèndum serà plenament legal i legítim".
Comentaris
fu man txu
Tu ets patetic en les formes i patetic en el fons i superficie.
0
Núria
Albiol, amb l'alt que ets i no arribes
0
Uri
Albiol, de porc i de Senyor s'ha de venir de mena.
0
Ramonet de Salou
No calla ni amb el cap sota l'aigua.
0
embolicaquefafort
Que l'escorcollin abans de l'entrevista
0
Amb l'avantatge que la carta de Puigdemont l'ha escrita ell i la carta d'Albiol li han d'escriure.
0
Si no li ofereixen sobres no i va
1
¿ PARLA AMB EL PRESIDENT ?
¿ QUE COÑO QUIERES HABLAR CON NUESTRO PRESIDENTE, ? SI SOLO SABES BERREAR, Y DECIR TONTERIAS QUE NO SE CREE NADIE PORQUE TU, ALBIO9L ¡ ¡ NO ERES NADIE ! ! VAYA UNA MIERDA SECA, QUE ESTAS HECHO.
0
Joan Jaume
Xavier García Albiol, el fet de parlar a soles amb el President Carles Puigdemont et canviarà de les males companyies del PP, podràs comprovar que parlar amb el President és una altra cosa que Millo, Levy, Rajoy, Santamaria...Serà per tu l'inici d'una terapèutica que podries seguir amb Junqueras, Forcadell, Llach, Turrull, Comes....seràs feliç d'encontrar dones i homes amb seny.
0
milena
Que Albiol que no sap de formes aprovi les bones formes de Puigdemont ... ja té tela. De totes maneres si que s'ha d'asseure a parlar amb Puigdemont i sobre tot, escoltar-lo. Els insults no calen, ja les ha dit en públic i al Parlament.
0
Cal ser curòs.....
Sempre, quant l'Estat borbònic, a vist que no podria aturar la marxa independènt de Catalunya, curiosament en l'ultim moment i en las darreres reunións, tot seguit el nostres liders sobtadament o no, morien,...Pau Claris,...Francesc Macia,....Lluis Companys,..ara tornem a estar en una d'aquestes disjuntives, potser la més important,....i cal treure una lliço de la nostre història i que no ens torni a passar igual.....
0
trànsit
Albiol, un comité de crisi d'España al Prat. O sigui que la competencia d'AENA la tenen ells i et deixen al marge. Si? Ho has entès ara? Una disculpa és el que toca. Però no cal. ens has fet un favor amb aquesta altra declaració de barra de bar. I van...
0
????????????????
La veritat és que aquest tipus ja fa temps que només em provoca ganes de riure. És tan ridícul que frega l'esperpent i ni tan sols acosegueix provocar-me.
0
i més
Ai gràcies professor Albiol per la seva valoració condescendent . En quina Universitat diu que va fer el Màster, vosté? Mentre pensa la resposta li recordo que la ignoráncia és molt atrevida
0
Jordi Estelada
I ho diu un que no ha superat pàrvuls!
0
Bacoretta
Albiol, que li explicaràs al President?, Acudits de Jaimito?.
0
Anònim
Un analfabet funcional no pot saber si una carta és correcta.
0
Sisco
L´hi pots explicar el que vulguis al President, però darrera hi ha un poble, i nosaltres ja em decidit, ho as antes, o no, adéu Espanya
0

envia el comentari