Albiol: "L'Estat representarà els catalans en exclusiva si Puigdemont no va a la Conferència de Presidents"

El líder del PPC evidencia que Junqueras aprofita "l'enroc" del president per convertir-se en la "cara dialogant" del Govern
El líder del PPC, Xavier García Albiol | Europa Press

 

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, considera un "greu error" que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no assisteixi a la Conferència de Presidents prevista pel pròxim 17 de gener al Senat i li demana que rectifiqui. Albiol li recorda a Puigdemont que si no assisteix "la cadira de Catalunya quedarà buida i serà l'Estat qui es quedarà en exclusiva la representació dels catalans". El líder del PPC assegura que durant la trobada d'aquest dimarts amb la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha parlat, i molt, de l'enroc del president de la Generalitat. Segons Albiol, és Junqueras qui més està aprofitant aquesta actitud, en convertir-se en la "cara dialogant" del Govern després d'haver-se reunit també aquest dimarts amb Santamaría.
Comentaris
Monty
Albiol, ni tu Espana representeu cap Catalan i menys Catalunya!!! Desconnexió!!!!! De tu a tu, ja no som autonomia!!!!!
xup
pots anar-hi tu, que estas en plena sintonia amb els reus, i podries treurent alguna cosa, com a minim fer de palanganero
Lo que tiene de largo...
Doncs estem arreglats. Porten 500 anys així... Esgarrifa't
ESPANYA NO ENS REPRESENTA
Albiol aquesta m..........a d'Estat no ens representa ni ens representarà mai (ni pp ni PSOE /SC ni C's ni Podemos. VISCA CATALUNYA LLIURE.
Dámaso
Grande de nuevo Albiol. El trabajo arduo y constante de los democratas pondra el punto y final al desvario separatista
Ton d'Olot
A tu qui t'ha votat per parlar en nom de ningú? les teves paraules són un bram d'ase
Antiga i barbuda
No es pot anar a cap reunió estatal si abans l'Etat no compleix fil per randa tot allò acordat en reunions anteriors. Quí s'han cregut que sóm?
com sempre...
...com a esclaus d'una colonia
Fat Boy
I aquesta representacio sera gratis o ens costara 20.000 milions com cada any?.
FLabiol el meu estat es el catala, .Adeu Caspa?a
Català emprenyat
Anar per a què? A fer el paripe? Caspanya no compleix mai el que signa. Són gent sense paraula. Per molt que digui l'estat no ens representarà no pot, no és ningú com ell que tampoc és ningú per representar Catalunya. Simplement no els hem escollit.
Campmajor
I ben fet q fa el nostre president. Ja us ho fareu!
daadadada
perdoneu,de fet és el que passa actualment.el patit menys votat a catalunya, és el que fa les polítiques reals a catalunya,qui marca la norma i fa les lleis a complir.
Esgarrapacristus
I tot això ve per que no el deixaven entrar al Titus!!
dons....
A Navarra no le hace falta autodeterminarse, con que su parlamento inicie los trámites de independencia es suficiente, ya que lo tienen pactado en la Constitucion y en su Fuero , Navarra nunca renunció a sus derechos históricos y en Madrid lo tienen tan claro que Navarra es cuestión de Estado. Los vascos permanecerán en España hasta que les deje de interesar, tenedlo claro.
Doncs...
El President basc Ibarretxe Markuartu no va pas aconseguir associar l'estat basc a l'espanyol. Madrid interpreta les lleis com vol. No cal dir res més.
Ramon
Tu no ens representes. Tu només pots representar els barris de Badalona que primer van votar la sucursal comunista, després la sucursal socialista i ara la sucursal del PP.
Ja veiem el que fa amb nosaltres l'Espanya que tant ens estima i respecta, només cal veure-ho: carreteres, trens, aeroports, comerç, economia, sanitat, fiscals, jutges ...
Què collons ha d'anar a fer el nostre president a la conferència si el màxim que ens podran concedir als catalans és el mateix que, per posar dos exemples, a Múrcia o Cantàbria?? (amb tots els meus respectes per aquestes dues regions), per això que hi vagin els demés i ja ens donaran el que aquests aconseguiran; una merda. ...Tot i que n'hi ha que no hi van ni per això, ells , amb una "comilona" , una raspalladeta i una foto amb el Montoro ja són feliços.
Ramon
Per mi que aquí hi ha hagut un malentés. En Garsia no deu haver dit que ell representarà el poble català sinó el ministre Català.
callaruc
garsia, mira q n'ets de ruc
marcuscus
si us plau, que algú busqui feina per aquest senyor. que no fa mes que dir tonteries.
Joan Jaume
Com sempre Xavier Garcia Albiol va al remolc dels independèntistes, és totalment incapaç de fer una proposta pel benestar dels catalans, millorar la vida dels catalans, donar perspectives a Catalunya. Només és capaç d'amenaçar el President o la President i d'altres elegits que representen els catalans. Quan no tindrà més la porra espanyola, tindrem, de part seva, un buit sideral.
Colometa
L'Estat espanyol representarà a poc més del 30% dels catalans que són els que varen votar PPC, PSC i Ciutadans, no fotem!! A la majoria del poble català ens reprenta el nostre president, el Molt Honorable Carles Puigdemont. La desconnexió ja la tenim.
Ricard Ulloa
Albiol, no te n'enteres... això que "profetitzes" ja està en vigor des de fa 302 anys!!

envia el comentari