Albiol creu que "no hi ha les condicions necessàries" per a una reunió entre Rajoy i Puigdemont

El coordinar del PPC considera que el president de la Generalitat ha decidit no anar a la reunió de presidents "condicionat per la CUP"
Xavier Garcia Albiol, líder del PP català. | E.P.

 

El coordinador general del PP català, Xavier García Albiol, ha considerat que "no s'estan posant les condicions necessàries" perquè es reuneixin els presidents del govern espanyol, Mariano Rajoy, i la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè aquest últim "condiciona qualsevol diàleg a què s'accepti el referèndum".

 

En una entrevista a TV3, Albiol ha dit que si Puigdemont accepta parlar d'alguna cosa més que de la consulta independentista, com de la sanitat o la creació de riquesa, "la reunió serà immediata".

 

En aquest sentit, també ha subratllat que Rajoy vol que després de la reunió "pugui dir que han acordat algun tipus de política", perquè seria letal que la trobada no donés cap resultat, segons les seves paraules.

 

Albiol ha augurat que "en els propers dies hi haurà novetats" sobre alguna de les 46 demandes que la Generalitat va fer al govern espanyol, possiblement abans de la Conferència de Presidents.

 

Sobre aquesta trobada, el líder popular ha considerat que Puigdemont voldria anar-hi però que ha decidit no fer-ho "condicionat per la CUP", que l'ha amenaçat amb no aprovar els Pressupostos si hi acudeix, ha opinat.
Comentaris
que s'han cregut !!
Puigdemont creu que " hi ha les condicions necessàries" per a una reunió am el Rajoy " dons esta clarisism : o referendum o referendum ! aixo es dialeg !! que s'han cregut !!
7
Tienes toda la razon Albiol.
Otra falta de respeto, falta de educacion, y falta de educacion democracia, para los 7.500.000 de Catalanes y Catalanas, el no acudir a la reunión de presidentes Autonomicos , pero... estan condicionados por la CUP.
68
que s'han cregut !!
Ja n'hi ha prou de democràcia! Visca el feixisme!
32
Edus
A mi m'agradaria saber, què es el que es pensen els del Partit Popular... Nois, teniu 11 diputats, al darrere de tot, crec que és ben clar que Catalunya no us vol, nomes una minoria, no governareu mai, ni tan sols se us tindrà en consideració als temes importants, així que ja sabeu el que fer, aportar alguna cosa interessant, que es ben sabut per tots que a menys probabilitats tens de guanyar més ximpleries dius per a fer soroll i que t'escoltin. Bon dia
0
xup
veig que la declaraçio de un tipus tan llarg com talós, fa trempar a alguns pallasos
0
aixo es la demodictadura de la CUP !!!
Com a Catalá que soc, em sembla molt mal-lament que la Sra. Forcadell no asisteixi a la reunio de presidents autonomics , la Sra Forcadell es la presidenta del Parlament Autonomic de Cataluña i de tots els Catalans !! dels mes de 7.500.000 de Catalans i Catalanes !!
28
Si senyor, tant l'Albiol com el Millo i l'Arrimadas, tenen tota la raó, s'ha de fer el que sempre s'ha fet, quatre hòsties als catalans i tres-cents anys més tenint-los calladets.
1
Boletaire
Però, aquest desgràcia de l'Albiol ha d'opinar de tot?
0
Anònim
És interessant com el PP tria personatges incultes i poc intel·ligents per a càrrecs importants. Albiol potser és el cas més exagerat de tots, tot i competir amb gent com Maillo, que sempre m'ha semblat un bon venedor majorista de formatges, per exemple, però mai un líder polític d'un partit al qual vota molta pobra gent.
0
És clar, és clar... (...i uns copets a l'esquena)
La condició és aconseguir l'estat català, així tots dos Presidents podran parlar de tot sense condicions i sense recança, com fan tots els Presidents o caps d'estat del estats lliures i sobirans.
0
Jo votaré sí a la independència
O referèndum pactat amb l'estat espanyol i les lleis espanyoles o referèndum pactat entre els partits catalans segons les lleis catalanes. Vet-ací que vol dir "referèndum" o "referèndum".
0
Teresa
Albiol i d'això en dius diàleg? Imagina't que cedim i no parlem de referèndum, com seríem tractats? Repetiríeu el DECRETO DE NUEVA PLANTA? Te l'has llegit mai aquest decret, saps que buscava la destrossa total de Catalunya "sin que se note el cuidado" deien i vinga impostos i càstics, ai el cadastre! Albiol, sé que alguns els que descendiu dels guanyadors històrics castellans sobre Catalunya us costa molt tenir el sentiment de sotmè que tenim els catalans , Parlem la llengües que parlem.
0
Joan
SR. GARCÍA, EL QUE NO TE CONDICIONS PER SER POLÍTIC ÉS VOSTÈ. Deu estar content d'utilitzar la seva condició de parlamentari per fer que acomiaden un noi de 19 anys per un error. La accio/conseqüències són exagerades.
0
Molt be,aixi anirem mes rapit cap a la DUI Adeu Flabiol
0
jo
Tonto,tonto
1
BS Palafrugell
ufff, com cansa el gengant del pí, es com el pallaso tonto
0
molt valents, molt decents jejejeje
Aquest Flabiol que utilitza tots els mitjans disponibes per tal que acomiadin un ximplet que li va dir subnormal, no va dimitir quan ell va clavar un cop de puny a l'estomac a un ciutadà, i encara més: quan un del seu partit fa un muntatge consultant a altres com ells (franquistes) amb quina arma acabarien amb el nostre president (granada de ma, matxet, bomba, etc), el PP, en lloc d'expulsar-lo del partit, va i sis mesos més tard el fa alcaldable per Sant Cebrià de Vallalta. Quanta púrria!!
0
L'inevitable
Els paisos amb tradició supremacista sempre neguen i prohibeixen a les seves constitucions la independència dels dominats o depenents. Això, però, mai a la història ha impedit la independència de cap poble que s'hi hagi posat amb decisió, persistentment i majoritària a batallar pel seu dret inalienable d'autodeterminació i d'independència. El s. XX ha estat un dels segles amb més processos d'independència i de proclamació de nous estats, a partir d'estats amb constitucions que ho prohibien!
0
Monty
Pero no hi ha manera de que aquest paio s'enteri de res, ni explicant-li clar i català s'entera!!! Quin tio mes raro!!!!!
0
jot
Aquí el ruc la clava,res a dir.
0
ELISENDA DE MONCADA
per "això es demodictadura de la CUP": dius que ets català, "pero no t'hi sens",dons no demostres gaire amor propi,dius que trobes malament que la Presidenta del nostra Parlament , la Sra. Forcadell NO vagi a la reunió de presidents autonomics,perque hi ha d'anar, perque s'en burlin? no recordes que el Rei d'Espanya, la va humiliar, no va voler rebre-la personalment i li va dir que els documents el hi envies per correu? QUE NO VEUS COM ENS TRACTEN?burles amenaces, ofec financer,menyspreus..e
0
ELISENDA DE MONCADA
SEGUEIXO: Trobo que fa molt be de NO anar-hi, digui el que digui, ja saps la Resposta oi? NO,NO'' i veura com a nosaltres cada vegada en ofeguen mes i ens ho neguen tot, i vinga a fer retallades¡¡ mentres aExtremadura donen 1000euros regalats perque es puguin canviar els mobles ,a Andalusia el PER es podrà cobrar "treballant"menys temps,segueixen gastant amb AVES,i ens neguen el traspas de rodalies perque poguem millorar ,els nostres trens, son el cementiri de la ferralla de les altres autonomie
0
JordiP
No he llegit l'article ni els comentaris. Ni penso fer-ho mai més amb les "gacetilles" referents al piròman aquest. Paraula. I us prego que vosaltres tampoc us el mireu. Que parli pels seus i que l'aplaudeixin els seus. A partir d'ara mateix vaig a ignorar-lo totalment. No es mereix ni un minut de la meva atenció. La morros era molt més divertida. Ara, sortosament, els ha caigut a Madrit, he, he.
0

envia el comentari