Albiol a Puigdemont: "Ara que és el moment de la veritat no t'espantaràs, no?"

"Quieres referéndum separatista? Pues venga!", ha dit el líder del PP a Twitter
El líder del PPC, Xavier García Albiol | ACN

 

 

Puja el to del llenguatge de l'unionisme. Amb la conferència de Puigdemont a Madrid per presentar la proposta de referèndum i la resposta de l'Estat, que l'ha convidat a explicar-se al Congrés espanyol com va fer Ibarretxe, al líder del PPC, Xavier García Albiol, li ha resultat impossible contenir-se. Ha preguntat a través de Twitter al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, si "ara que és el moment de la veritat no t'espantaràs".

 


De moment, la piulada d'Albiol no ha tingut resposta per part del president de la Generalitat, però sí que ha respost el líder parlamentari de JxSí, Jordi Turull: "I ho dius tu que vas al "papà TC" o "mamà Fiscalia" cada cop que ho debatem al Parlament? Menys "xuleria" i més política". 

 
Comentaris
Francament al circ et guanyarias millor la vida, o mes ben dit seria el lloc mes adient per a tu ,per fer riure al public.
NOMÉS EN CONDICIONS VERITABLEMENT DEMOCRÀTIQUES!
Puigdemont només ha d'acceptar la invitació del govern espanyol SI EL GOVERN ESPAÑYOL REALMENT TÉ VOLUNTAT DE NEGOCIAR EL REFERÈNDUM DEMOCRÀTIC QUE RECLAMA CATALUNYA i, en conseqüència, retira, a més a més, tots els judicis i condemnes judicials contra polítics i representants del poble català. Si no, per a què? Cas contrari, el que el gobierno español proposa ja es va fer al 1914, negant-los-hi el seus drets democràtics als catalans!
Pepon
Toda la razón! No hay quien se lo crea! EstaNo deseando Qué intervenegando ejército para tener una excusa! Qué no intervenga y qué hagan el ridículo! !!!!
Lluís Nicolau
La notícia seria que aquest paperot digués alguna cosa de profit. El Món hauria de ser més curós en la selecció de les notícies o almenys hauria d'oferir un apartat d'acudits i tonteries... La política és treballar per la cosa pública, no viure'n d'ella...
Psi
A fatxenda ningú et guanya, Albiol! Sempre t'oblides que el teu partit és gairebé testimonial al nostre país...
Encarnación
Aquest "senyor" pot dir misa. Les seves paraules no tenen cap valor ( ho dic literalment) i per altra banda, no arriba a l'alçada de la sabata al President Puigdemont en cap dimensió, ni social, ni política , ni cultural, ni molt menys humana.
La corrupció del PP no es pot
amagar ni amb piulades tan absurdes que és desqualifiquen soles. Aquest senyor té el nivell que té, i ara diu que és el moment de la veritat, just quan des de Madrid SorayaSdS està intentant donar allargues. Tot una cosa i l'altra, fum.
Sor Aya
Suposo que si algú a Espanyistan permet parlar de la independència a Las Cortes o al Senat i votar-ho, immediatament la fiscalia en demanarà el seu processament, oi??
Ramonet de Salou
Aquest "chuloputas", en la seva línia habitual. No es canses de fer el ridícul Albiol?
francesc de sants
aixó que demana al govern de mdrid ja va pasar el 1914. i res de res amb l'estat espanyol, sempre es lo mteix uns personatges perversos que si no ets Castellá de CASTELLA ja as begud oli. sr puigdemont estem amb vd .
Manel Santiago
És bo que puguem acomiadar-nos des de la caverna espanyola. Adéu Espanya !!!!
josep
als imbècils no cal tornar les trucades
sebastià
POR??? gamarús...
Jm
Al col.legi tenies acollonits als companys de classe oi? Eats un cony de gall de corral (matón en espanol) ves a cagar!
A "Pepon"
¿A que verbo corresponde la conjugación "intervenegando"?... no me suena mucho. ¿Tiene que ver con los veganos?
ssj2202
el circ lesteu montant tots , indepes i españols, i vinga a alimentar els medis de comunicació d'ambdos bandols!! si esk us porten com titelles! podemites inclosos!
ForaBotiflers
L'albiol es un pallasso i ho demostra dia rere dia.
Vicenç Ramoneda
Quantes vegades hem d'anar a Madrid per escoltar el famós "NO"?
Mercè B.
Per què és tant maleducat aquest individu?
jot
Maleduc.....parla com un macarra!
Marcelramon
Ara que es el moment de la veritat, esperem que el govern del PP, no s'espanti i vulgui parlar del Referèndum vinculat, si hi ha acord, després ho anirem a explicar al Congreso, no caurem en la trampa que amb maldàd prepotent, l'hi vare-ho parar a Ibarretxe, per trinxar-l'ho, fem las coses be.
Marcelramon
Ja varem anar al Congreso a explicar lo del Referèndum al 2014, ho varen fer Rull, Rovira i Herrera, i la resposta va ser NO!!!...amb burles incloses, varem demanar anar al Senat a explicar,..i la resposta va ser NO!!!!, amb prepotència inclosa,......per tant si ara voleu que tornem a explicar el Referèndum al Congreso, te de ser previ acord de fer un referèndum vinculat entre els dos governs, el de Espanya i el de Catalunya, si els espanyols no en volen parlar de govern a govern, anem ENDAVANT!
P. Romeu
que diu el garcia ? l'hora de la veritat ?, però si al pp. no saben que es la veritat ni res que s'hi assembli, i per postre aquest palanganero encara menys

envia el comentari