Alberto Fernández reclama mesures per evitar el "turisme de borratxera"

Ha atribuït el rebuig a visitants de fora a una gestió equivocada per part del govern d'Ada Colau
Alberto Fernández Díaz | Europa Press

 

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat aquest diumenge mesures per evitar el "turisme de borratxera i incívic", i ha atribuït el rebuig a visitants de fora a una gestió equivocada per part del govern d'Ada Colau. Segons ha informat el grup municipal en un comunicat, ha demanat al consistori fomentar mesures i campanyes concretes en favor del turisme de qualitat amb una aposta ferma pel turisme cultural, esportiu, sanitari i el dirigit a persones amb discapacitat.


Per promoure aquesta iniciativa, el grup Popular portarà una proposició en la propera Comissió d'Economia i Hisenda que tindrà lloc dimarts que ve a l'Ajuntament. Ha posat en valor el potencial de la ciutat de Barcelona, no solament per la seva oferta cultural i gastronòmica sinó també per les seves instal·lacions esportives i sanitàries. Al seu judici, Barcelona ha d'aspirar a convertir-se en una ciutat de referència en accessibilitat "perquè persones amb discapacitat puguin gaudir de la ciutat amb totals garanties". Segons Fernández, "la turismofobia generada a Barcelona ve donada per l'equivocada gestió del fenomen turístic, que ho ha convertit en un problema en lloc d'una oportunitat, i les nul·les actuacions de Colau per compensar els barris més afectats".


En aquest sentit, Fernández ha criticat que "Colau no aposta per un turisme sostenible i de qualitat, sinó que a més no va ser capaç de condemnar els atacs de turismofobia en forma d'escarnis als hotels". Ho ha dit en referència als ocorreguts el passat 1 de maig al centre de Barcelona, i recentment en els districtes de Gràcia i Poblenou: "I quan per fi els condemna, ho fa tard i de manera freda", ha lamentat sobre Colau. Ha deplorat que Barcelona hagi estat considerada ciutat 'turismofóbica' per la premsa internacional que comença a recollir l'hostilitat amb la qual el govern municipal acull la visita de turistes a la ciutat.Comentaris
plega ja, pesat!
I la prostitucio tambe? O aixo ja et sembla millor?
2
cebrià aldric
Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, estic d'acord amb el Sr. Fernàndez Díaz.
3
Uniformats i peperos
Doncs que no vinguin a Barcelona aquests dos col-lectius. Tu no els vols i nosaltres tampoc.
0
Vicenç Ramoneda
"Alberto Fernández Díaz y los valores de la familia". https://www.youtube.com/watch?v=wVhu8244YIg
0
Pepo
Jo més aviat miraria de controlar la borratxera del turisme. Ens està depassant i arribarà a ser un dels problemes més durs a BCN. No dic d´eliminar ni exterminar res ni ningú, sinó, CONTROLAR!!!
0
fu man txu
Alberto Fernández reclama mesures per evitar el "turisme de borratxera": envers de cafe para todos...... cubatas para todos.
0
Fat Boy
Pero si l'Alfonso Guerra no s'ha bellugat de Madrid...
0
antiguiri
carrer Bailen davant cine Texas, a les 19,00, divendres. 6 turistes (2 nois i quatre noies) criden dos taxis i llancen els gots i els pots de les cerveses al mig del carrer. Una paperera a DOS metres. Un ciutadà els ho recrimina. Se en foten. La gent s'ho mira i calla.Tindrà raó aquesta vegada l'Albertito?
0
Els Fernandez Diaz són uns cínics
Efectes col·laterals del model turístic que defensa Fernandez i el seu partit, les coses s'han de preveure abans. O és que els antecedents, amb anys d'antelació respecte a la ciutat de Barcelona, no els hi ha servit de res? Els malaurats exemples nostrats de Lloret de Mar i Salou no han servit per a fer les coses millor a Barcelona, on tot es multiplica per molt més, en matèria de model de turisme?
0
Aquest cap de setmana, a Palamòs, el meu poble
He tingut ocasió de reflexionar sobre la fatalitat que els ha caigut a sobre a la pobra gent de Barcelona. Mentre voltava per trobar un lloc on aparcar, perquè la pujada dels preus ha fet que molts hàgim acabant marxant als afores, pensava: "que ha fet aquesta pobra gent per merèixer que vingui gent de fora i els compliqui la vida?" Ai, no m'estranya que per fugir de tan estrès hagin de venir a la Costa Brava per centenars de milers cada cap de setmana!
2
Peret
Pregunta com es va carregar la sanitat catalana al teu germà i aplique-ho el métode a borratxos com aquell que era portaveu del Aznar
0

envia el comentari