“A Corea del Nord ja s’està parlant de la independència de Catalunya”

El català i delegat especial a Corea del Nord, Cao de Benós, parla sobre el cas català i les tensions entre Pyongyang i Washington en una entrevista a RAC1
El president de Corea del Nord, Kim Jon Un | Europa Press

 

 

Des de l'arribada de Donald Trump a la presidència dels Estats Units, la tensió amb Corea del Nord és cada vegada més tensa, marcada per les amenaces d'armes termonuclears i per la intimidació verbal. L'ambaixador de Pyongyang a l'ONU, Kim In Ryong, va declarar el passat dimarts que "la guerra termonuclear pot esclatar en qualsevol moment" i que "si Washington opta per una acció militar, estarem preparats per a reaccionar davant de qualsevol conflicte".

 

Amb aquesta situació a sobre la taula, el català i delegat especial per a occident del Govern de Corea del Nord, Alejandro Cao de Benós, va concedir una entrevista a RAC1, on es va tractar aquesta situació i es va parlar també sobre la visió del país asiàtic respecte el cas de Catalunya. De Benós va afirmar que "evidentment" se'n parla sobre el cas català al país, i que al ser un tema tan important dins d'Espanya "el Govern nord-coreà i el Ministeri d'Afers Exteriors estan ben informats de la situació".

 

 


Respecte a les relacions entre Pyongyang i Washington, el delegat català ha afirmat que "un sol míssil significaria l'inici de la guerra nuclear". El delegat català ha explicat que si els Estats Units vol demostrar al món que segueix essent la gran potencia "ocupant i destruint, o matant, els civils d'altres nacions com fa amb altres terres, la resposta serà immediata, i serà nuclear".
Comentaris
pep - manresa
S'en parla a Corea del Nord, als USA, a la Xina, a França (Fillon), a Israel, a Suècia, i a tot el món. I més que s'en parlarà.
moro
ja ja ja ja ja magnific
pitopitocolorito
ja ja ja¡¡¡ el enemigo numero uno de la otan y de estados unidos¡¡¡ y la panda inde pretende quedarse en la otan¡¡ que cachondos¡
Joan
Aquest Cao de Benós, un Freak a l'altura del seu monarca. Una mica més criminal el segon, es clar. Una monarquia de tarats. Si s'ajunten amb el del pèl color Pipí, Catalunya mai podrá ser independent.
gerard de sarria
Bravo!!!! Quina il·lussió....
federalista
es parla tambe a zeta 2 segon planeta de la estella gemela solar zeta reticuli i a trappist 3 tercer planeta de la enena rotga que en te 3 planetas com la terra, u d'ells casi gemelo terrestre, tambe es parla.
Un personatge
com el "Garbo" pero al altre costat. Ai mare di Deu sinyor.....

envia el comentari