Impulsen una campanya perquè els qui no poden votar l'1-O cridin a la participació

CIEMEN, Gent de la Terra i Sí amb Nosaltres són les tres entitats de la societat civil catalana que han endegat el 'Vota per mi\/Vota por mi'
Urna amb vots | ACN

Conscienciar als ciutadans que no poden votar el pròxim 1-O de la repercussió del referèndum i mobilitzar-los per animar als indecisos a què vagin a les urnes, sigui quin sigui el seu vot. Aquest és l'objectiu de la campanya 'Vota per mi\/Vota por mi', impulsada per tres entitats de la societat civil catalana: el Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN), Gent de la Terra, (una de les històriques associacions impulsores de la Mostra d'Entitats dels Països Catalans), i 'Sí, amb Nosaltres', plataforma ciutadana que agrupa persones d’origen estranger favorables al dret a decidir.


Un dels principals mitjans de difusió del 'Vota per mi\/Vota por mi' serà a través de les xarxes socials (amb l'etiqueta #votaxmi), on ciutadans de diverses nacionalitats i residents a Catalunya explicaran breument en un vídeo la seva situació i animaran a la participació el pròxim 1 d'Octubre. També es farà un acte central de la campanya el 13 de setembre a la seu del CIEMEN.
Comentaris
Benny
I dels catalans que vivim fora i no podrem votar no se'n recorda ningú? Amb tota la burocràcia que requereixen per donar-se d'alta al Registre de Catalans a l'Exterior, jo porto nou mesos de paperassa i encara no ho he pogut fer. Em quedaré sense votar i els fatxes em comptabilitzaran com un dels seus.

envia el comentari