El pla estrella d’Oltra: serveis socials universals

Mónica Oltra presenta un esborrany de llei que recompon els serveis socials com a quarta pota de l’Estat del Benestar al costat de sanitat, educació i pensions
Mònica Oltra
Mònica Oltra | València Extra

 

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha presentat l’esborrany de la futura Llei de Serveis Socials Inclusius, que garantirà “la universalitat del sistema” i situarà els drets socials a la mateixa altura que sanitat i educació, convertint-los en un “tret definitori de la Comunitat Valenciana” i garantint que qualsevol persona que els necessite tinga accés a ells.

 

Oltra, juntament amb el delegat del Consell per al Model Social, Xavier Uceda, ha presentat el text que sorgeix d’un ampli i extens procés participatiu, en el qual ajuntaments, diputacions i entitats de diversa índole han tingut a la seua disposició una primera proposta, sobre la qual s’han fet més de 400 aportacions des dels diferents àmbits.

 

Aquesta notícia ha estat publicada originàriament a València Extra. Fes clic aquí per llegir el text complet. 

Comentaris
xiqueta
Aquesta ha sortit de pass per salvar la cara pactant amb falangistas de PpsoE.
Molt d'acord....
I tota aquesta maravella, amb quins diners??? Amb el deute que hi ha, la infracinanciació, i com a ùnic sector productiu el turisme precari, no em quadra que es puga posar en funcionament en la ""Comunidad"". I tot en any i mig de legislatura, quan no han segut capaços ni d'implantar el requisit lingüístic o com la futura retornada,de TV3, tot fum, fum i més fum
...SIEGFRIED...
...EL ESTADO ES PROTECTOR O NO ES NADA...SUECIA Y ALGUNOS OTROS...POQUITOS...EL RESTO DE EUROPA...UNA PUTA MIERDA...
Anon
Encara estic rient que vulgui un estat del Benestar a Espanya. No dona no, els diners a espanya es gasten amb coses prioritaries com buscant urnes, enviant tropes a letonia, ficant tota la guardia vigilant que no entri un home i sobretot per pagar Castors,... I quan s'ha acabat de pagar tot aixo, doncs es retalla amb les coses menys necessaries com les pensions, la sanitat i l'educació. Per cert, espanyols, aneu pensant amb les pensions que els hi queden tres telediaris.
Joan
Molt bones intencions. Tanmateix, al gobierno i sus leales servidores no crec que els interessi afavorir als més necessitats. En aquests moments estan massa ocupats en destruir la democràcia per preservar el poder i construir una dictadura constitucional que no defensa l'estat de dret sinó els seus privilegis.

envia el comentari