IL PAPA E IL BARÇA

"No dic que ho tinguem tot fet, però sembla que els astres s’hi disposen bé, sobretot pel joc d’un primer equip que mereix fer història en rodó"

Roma és blaugrana. Ara només falta que el partit d’aquesta nit ho confirmi. L’hegemonia blaugrana als carrers s’imposa. Els cambrers et diuen que volen que guanyi el Barça per set, com els que va marcar-li el Manchester a la Roma no fa pas tant. Davant l’hotel del primer equip s’hi fa propaganda d’un candidat amb nom del que ha d’entrar demà a la xarxa dels anglesos. I per postres, ahir tarda, de visita al Vaticà, quan ja enfilava servidor i altres culers per la via Paolo VI cap al Trastevere, una fila de cotxes ens va aturar. Era una comitiva de deu vehicles. Un d'ells, Mercedes ben negre i amb escut triangular del Vaticà, duia la finestra abaixada i hi vam veure clarament el Papa, que al gest d’uns afeccionats ensenyant-li la bandera del Barça hi va respondre amb un altre gest, de benedicció.

Evidentment, no dic que ho tinguem tot fet, però sembla que els astres s’hi disposen bé, sobretot pel joc d’un primer equip que mereix fer història en rodó, tal qual com la cúpula del Pantheon, on a les seves portes només els afeccionats amb samarreta blaugrana guanyaven els gladiadors d’attrezzo.
Comentaris

envia el comentari