ACORD AMB UN MATEIX

"La notícia d’ahir no era exactament notícia. En primer lloc, perquè jo em pregunto des de quan l’acord d’un amb ell mateix és notícia"

Ahir escoltava al TN “Acord entre totes les administracions de cara al pressupost per completar l’estació de la Sagrera. Tots han destacat la importància d’aquesta infrastructura”. I les imatges que acompanyaven aquest “tots” eren protagonitzades pel ministre José Blanco, pel conseller Joaquim Nadal i el batlle Jordi Hereu, és a dir “pel mateix”. Per gent del mateix partit, com va dir el mateix ZP quan va recordar que PSC i PSOE “són el mateix”. Així, doncs, la notícia d’ahir no era exactament notícia. En primer lloc, perquè jo em pregunto des de quan l’acord d’un amb ell mateix és notícia. I en segon lloc perquè res no va quedar concretat en quant a calendari, i en canvi sí que van quedar llacunes sobre l’abast d’aquest “acord”.

Però, respecte del primer supòsit, potser sí que interessa al PSC que hi hagi notícia, sobretot perquè en els darrers temps no fan més que mirar d’escenificar diferències amb un “govern amic” de Madrid que amb ells és coherent. I ho és perquè els tracta com el que interpreta que són com a catalans respecte d’Espanya i com a militants del PSC respecte del PSOE: subordinats.

En el segon supòsit, la cosa ja no s’aguanta perquè, després d’ahir, a banda de certes parets i algun sostre, ben bé què s’ha aportat de gruix? A cas les obres de l’estació de la Sagrera s’acabaran amb això? Quan i com es farà i es pagarà l’estació? Diuen que “en el millor dels casos” tot plegat es començaran les obres pactades a finals d’any, i punt. I punt i seguit, amb una nova promesa més de les que tant agrada de fer a la gent de Zapatero.
Comentaris

envia el comentari