SORT DE LA GRIP…

"Sort en tenen, Chacón, Corbacho i el PSC, d’una altra frivolitat, la d’uns mèdia que necessiten d’imatges impactants i d’un punt de dramatisme que fins i tot el busquen quan no hi és"

Corbacho i Chacón, Chacón i Corbacho, els dos ministres del PSC-PSOE, del PSOE-PSC, han estat, un cop més de sort. La grip porcina acapara titulars, gairebé ho tapa tot. Ben bé ha arribat a tapar la visita a Madrid de Carla Bruni i senyor (que ja té delicte, tanta tonteria amb la primera dama francesa), i ho ha fet del tot amb la xifra rècord d’aturats a l’Estat que la setmana passada es van fer públics. Ja és història. Ja no se’n parla. Com si de la nit al dia això no importés ningú. Com si els milions d’aturats ja no hi fossin.

La notícia de la grip porcina, amb les sucoses imatges que proporciona per als mitjans audiovisuals a cop de tapaboques a peu d’avió o pels carrers de Kuzko, han alleugerit el gran ridícul que va fer Corbacho en ser desmentit pocs dies després respecte de la seva frase “en cap cas superarem els quatre milions d’aturats”. I de passada, l’engripat context informatiu també ha deslliurat en part la ministra Chacón del ridícul a què hauria pogut quedar sotmesa si algú s’hagués fet més ressò de les seves paraules de diumenge passat en l’acte de preparació pel pacte del finançament (que encara no arriba) quan va dir que Corbacho està fent una “gran feina” a Treball. Hom diria que la senyora ministra va tirar d’ironia o més aviat de sagnant sarcasme, però no. Ho va dir seriosament. O millor: frívolament seriosa.

Sort en tenen, Chacón, Corbacho i el PSC, d’una altra frivolitat, la d’uns mèdia que necessiten d’imatges impactants i d’un punt de dramatisme que fins i tot el busquen quan no hi és, per exemple en un Estat com el nostre, a dia d’avui amb només un parell de casos detectats i ben controlats d’afectats per una grip que ens té tots els mitjans contagiats preventivament.
Comentaris

envia el comentari