ANTI-ULTRES

"Ningú no pot negar a Laporta la seva lluita contra els violents, contra els ultres que utilitzen el Barça com a pretext per mostrar-se com són"

És obvi que la presidència de Joan Laporta té clarobscurs. Són ja vora de sis els anys que fa que presideix el Barça. En el terreny de la política, Zapatero en força menys temps ja ha deixat veure quantes coses poden arribar a fer-se malament en poc temps. I centrant-nos en el món del futbol, Joan Gaspart en força menys temps gairebé només va deixar espai per als “obscurs”, amb pocs “clars” que n’indultessin el mandat, malgrat que el pas del temps ho ha fet per a molts. Laporta l’ha encertada en molts fronts, i el bon moment econòmic, esportiu i d’orgull catalanista així ho proven. En alguns fronts no ha encertat prou o directament l’ha vessada, però res que justifiqui les esmenes a la totalitat que certs sectors insisteixen en aplicar-hi, tot i que certament cada cop són menys els qui ho fan.

Però Laporta encara és president i li queda un any i mig de mandat. No podrà fer-se’n un balanç acurat fins passat aquest temps. Amb tot, hi ha un aspecte que a dia d’avui ningú no pot negar-li: la seva lluita contra els violents, contra els ultres que utilitzen el Barça com a pretext per mostrar-se com són. Va foragitar-los del Camp Nou i els va assenyalar públicament, rebutjant qualsevol tipus de complicitat o de comprensió. I encara a dia d’avui li està passant factura. Aquesta setmana a Alemanya, aquests individus han tornat demostrar què són i què fan quan algú els ho posa fàcil. Ha estat una penya de la Rioja? Ha estat algú altre? En tot cas, qui els va facilitar entrades per al Bayern-Barça va equivocar-se, a diferència del que fa Joan Laporta amb la seva actitud anti-ultres des de sempre.
Comentaris

envia el comentari