CAROD.TV

"A jutjar per aquesta iniciativa qui diria que estem parlant d’un polític a les portes de la jubilació... oi Puigcercós?"

“L’important no és amb qui governes, sinó què fas amb aquells que governes”. Aquesta és unes de les frases del vicepresident que apareixen a la capçalera del seu vídeoblog, nou de trinca. Bona declaració de principis... a mitges. I dic bona només en part perquè amb qui governa Esquerra ja ho sabem tots i si això és important o no ho diran els ciutadans a les urnes. D’altra banda, ara que hi haurà revisió del pacte tripartit està bé que el número dos del Govern estigui decidit a què el jutgin pel que està per venir en les seves relacions amb els socis del PSC més que no pas pel passat que encara és present. Apunta una certa mala consciència però a la vegada obre camí a un bri d’esperança. La frase, per tant, està ben triada malgrat les seves contradiccions. I és que de fet, qui no té contradiccions, molt especialment en aquest país, oi?

En tot cas, és del tot de felicitar l’obertura d’aquesta finestra online que Josep-Lluís Carod-Rovira va presentar-nos. Uns colors i una tipografia agradables que recorden en certa manera als de Vilaweb acompanyen un multimèdia Carod que transmet una molt bona imatge. Entre d’altres coses, aquest vídeoblog deixa clar que el d’Artur Mas necessita un redisseny. Amb tot, en segueix l’estela, amb punts de contacte amb el d’un altre vicepresident, ara en funcions: Anxo Quintana. El gallec va seguir les passes del convergent, i ara s’hi suma el republicà. Un bon trio de polítics 2.0.

Mas està essent constant, com en altres facetes de la seva vida política, però li falta lluir més. Quintana es nota d’una generació més propera. El seu vídeoblog, a més de ben dissenyat, és fresc i dinàmic. Veurem si un cop passada la campanya hi segueix complint. I la de Carod és una filigrana per als malalts de la cosa. Està francament bé. Certament apropa el vicepresident, li dóna visibilitat, crea expectativa al seu voltant, en rejoveneix el perfil i el dinamitza. Sigui molt benvingut, però a jutjar per aquesta iniciativa qui diria que estem parlant d’un polític a les portes de la jubilació... oi Puigcercós?
Comentaris

envia el comentari