AMB TU NO, BITXO

"Bona estètica. Bona pensada. Però fallida perquè no s’aguanta. Perquè és el PP qui s’aïlla. A Euskadi com al Congrés dels Diputats i com a Catalunya"

Cal dir-ho. La campanya del PP basc en l’online està essent de les millors que s’estan fent de camí a l’1 de març. És cert que el PSE-PSOE està explotant molt i molt bé el terreny del vídeo a través de la xarxa. Però el PP i les seves Noves Generacions a Euskadi estan essent els més agosarats. Igual com aquí a Catalunya Iniciativa es pot permetre fer segons quins anuncis perquè sap que no guanyarà de cap de les maneres i així pot ser transgressor i poc convencional. I el mateix passa amb el PP en les eleccions basques. Ara s’ha atrevit amb un espot electoral que parodia un famós vídeo penjat a Youtube on un noi amb ressaca explica una experiència amorosa fallida en una nit de festa. L’original diu “Contigo no, bicho”, que és el que la noia va etzibar-li al protagonista. El vídeo de les Noves Generacions d’Euskadi el poden trobar tots vostès a www.contigonobitxo.com i posa a Ibarretxe com el qui rebutja els votants “no nacionalistes”. Bon vídeo. Bon intent. Però fallit.

Aquí a Catalunya va passar alguna cosa molt semblant quan Alícia Sánchez-Camacho va intentar comparar-se amb Barack Obama. Bona estètica. Bona pensada. Però fallida perquè no s’aguanta. Perquè és el PP qui s’aïlla. A Euskadi com al Congrés dels Diputats i com a Catalunya. No val a dir que són els altres (tots els altres) aquells qui et deixen al marge, quan tu insisteixes en fer un discurs alienígena que fins i tot nega la més evident realitat, com pugui ser al Principat el fet que a ningú el discriminen per parlar espanyol. Insistint en la seva obsessió per ser un “bitxo raro” però dient ell sol solet que “amb tu no”.
Comentaris

envia el comentari