L’EMPREMTA MONTILLA

"Res d’una roda de premsa especial a la Pedrera com la que va fer ahir Artur Mas [...], aquí el que qualla són productes tipus el vídeo que també ahir va fer públic la federació nacionalista"

Metges en vaga, el lloguer forçós de pisos desocupats, barracons a les escoles, l’esquizofrènia d’Iniciativa enfront la MAT, col•lapses a l’AP-7, esborancs al TGV, la polèmica sobre transvasaments arrel de la crisi de la sequera, la gran apagada de llum a Barcelona, manifestacions dels Mossos d’Esquadra, els 80 quilòmetres/hora al voltant de Barcelona, la llei de dependència, els complements del cotxe oficial del president Benach, la pujada de l’atur, els treballadors de Nissan titllant Montilla de “covard”... I tot això concentrat en tres minuts. Tot concentrat en imatges. Res d’una roda de premsa especial a la Pedrera com la que va fer ahir Artur Mas sota el títol La Catalunya que vol canviar. Esperança per a un país millor. Aquí el que qualla són productes tipus el vídeo que també ahir va fer públic la federació nacionalista i que, sota el títol La Catalunya que no va. L’empremta Montilla, fueteja l’adversari via propaganda a la online.

Ja en una conferència d’Artur Mas en el cicle Off the record que els candidats a la presidència de la Generalitat van protagonitzar a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna el febrer de 2003, el líder convergent afirmava: “Ens trobarem poc a poc, probablement, en què des de la política, cada vegada s’intentarà agafar canals de comunicació més directa amb la gent, perquè els condicionadors dels mitjans de comunicació són i seran tant grans, que el polític tindrà aquesta tendència. El polític tindrà la tendència a comunicar-se directament amb la gent. Quan volem explicar una cosa/una posició que quedi absolutament clara, i que no hi pugui haver cap mena de desorientació, què fem? doncs escolteu, què fem? doncs mireu, publiquem un anunci. Publiquem un anunci perquè quan publiques un anunci dius exactament el que vols sobre un tema que moltes vegades és important”. I és així. Van criticar en el seu dia l’estil del DVD ConfidencialCAT, però aquest estil no ha mort. Segurament el que canviarà serà el to i l’objectiu d’aquest medi, però el que és segur és que CiU hi seguirà optant, com també ho faran la resta de partits, cada vegada més. Cada vegada millor. Cada vegada de forma més prioritària. Cada vegada de forma més desacomplexada. I és que al cap i a la fi, aquesta via val igual i és igual d’eficaç per transmetre l’empremta Montilla com per fer-ho amb l’empremta Mas
Comentaris

envia el comentari