El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Com derrotar l’independentisme
  • CA

Formeu més carcellers. Us caldran. I durs, sense molts escrúpols a l’hora de maltractar els presos polítics i negar-los els seus drets.

 

Promocioneu als jutges més servils perquè puguin prevaricar còmodament al vostre servei i la causa de l’eterna unitat d’Espanya.

 

Recluteu mercenaris amb o sense uniforme. Cal inspirar un sa temor en la població civil catalana perquè no es cregui que tot són flors i violes i vagi reclamant drets i llibertats que no li corresponen.

 

Llogueu carros de matons d’extrema dreta perquè apallissin la ciutadania pacífica al crit de Arriba España, Viva España i a por ellos.

 

Pagueu noves remeses de periodistes pistolers, dels que no donen notícia que no vagi acompanyada d’opinió insultant, calumniadora o injuriosa i que recullin bons emoluments dels fons de rèptils de l’Estat per mentir grollerament sobre el que passa a Catalunya, a les seves escoles i mitjans de comunicació.

 

Promocioneu més patriotes vociferants, dels de comptes a Suïssa o a les illes Caiman, pseudoempresaris i traficants endollats dels poders públics i que ajuden els vostres polítics a saquejar l’erari i robar a la població i estrangular el creixement econòmic de Catalunya, descapitalitzant els seus serveis públics i arruïnant les seves infraestructures.

 

Seleccioneu els professors universitaris més corruptes i pocavergonyes perquè, alhora que atorguen títols generosament als polítics analfabets que teniu al vostre servei, elaborin la profunda doctrina que permeti criminalitzar els independentistes, els demòcrates en general i, arribat el cas, els tebis, ambigus o equidistants.

 

Ompliu les vacants amb dirigents i quadres de l’oposició parlamentària, doneu-los ‘carguillos’ i alguns diners perquè defensin la vostra política de saqueig d’Espanya i corrupció generalitzada, alhora que enganyen als seus votants, aliant-se amb uns governants que havien promès combatre per no deixar pas a l’expressió política de l’independentisme.

 

Compteu amb diplomàtics mancats de tot referent moral i capaços de defensar els vostres abusos i mentides com si fossin genuïnes manifestacions democràtiques d’un Estat de dret en les seves relacions amb tercers i torpedinar amb diners públics tota expressió exterior de Catalunya.

 

Empareu-se en un clergat cobdiciós, immoral i corromput pels vicis del món per mantenir en el silenci a una població de creients que abusen dels seus menors sempre que tenen ocasió i neguen el dret dels catalans a la independència.

 

Feu-vos amb altres polítics tan pocavergonyes i lladres com vosaltres a l’hora de plomar l’Estat en general i a Catalunya molt en concret, invocant excuses ridícules.

 

Envolteu-vos d’espanyols de bé, oé, oé, oé, dels que no toleren que hi hagi un Pujol del 3% però sí un Urdangarin en llibertat amb una condemna que no complirà mai o Rato que probablement no trepitjarà la presó, emparat pels seus còmplices en el poder judicial.

 

Finalment, encomaneu a Santa Rita de Càssia, Sant Judes Tadeu, Santa Filomena i Sant Gregori de Neocesarea, advocats de les causes perdudes i impossibles perquè, si hi havia alguna esperança que Catalunya es quedés a Espanya va ser aniquilada:

 

Amb la campanya anticatalana de Rajoy el 2006.

 

La inepta sentència del Tribunal Constitucional el 2010

 

La bestial agressió policial de l’1 del 10 de 2017

 

El segrest carcerari dels dirigents independentistes.

 

La detenció de Puigdemont, president legítim de Catalunya el 25 de març de 2018.

 

I ni així.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa