La Roja salvarà els infidels

"La campanya del referèdum ha començat i l’unionisme va fort: futbol i classes d’espanyol per als ximples dels fanalets..."

“Es un honor pertenecer a uno de los países que más ha contribuido al mundo con hechos tan importantes como batalla de las Navas de Tolosa, Lepanto o la colonización de América. Y la responsabilidad de estar a la altura de aquellos grandísimos españoles que nos precedieron”. Paraules del president de Marca España, Carlos Espinosa definint el sentiment de ser espanyol en un diari madrileny. O sigui, que l’Espanya oficial -ningú no el va destituir- es projecta al món amb l’orgull de guanyar guerres i protagonitzar genocidis culturals, una supremacia que empeny els poders estatals a avantposar la unitat de la pàtria a la radicalitat democràcia i la qualitat de vida dels seus ciutadans pels segles dels segles. I amb l’aval d’una bona part de la societat espanyola que vota PP, PSOE i C’s.

 

 

Per això a Xavier García Albiol se li regira l’estómac quan veu que molts catalans perden el temps lluint fanalets de paper, organitzant cadenes humanes, campanyes a favor de l’acollida dels refugiats o consensuant al Parlament lleis contra la pobresa energètica. Tots ells adoctrinats per una televisió pública corrupta  -que té una audiència de l’11,4%, la resta miren La Sexta i Gran Hermano-, una colla de jubilats i aturats manipulats que treballen al carrer a sou del Govern i una pila de mestres deixebles de Goebbles, que malden per “provocar una desconnexió del sentiment de pertinença a Espanya". Però el líder del PP català té la recepta perquè els separatistes vegin la llum. Partits de futbol de la selecció espanyola a Catalunya i el trasllat de la seu central de l’Instituto Cervantes. Molt més llaminer per als infidels separatistes que un servei digne de Renfe, una llei de pobresa energètica, la maduresa democràtica d’un referèndum a l’escocesa o el dret de dialogar sense amenaces judicials al Parlament. 

 

 

Més enllà de la coneguda indigència intel·lectual del personatge, només superada pel “me gustan los catalanes porque hacen cosas” de Mariano Rajoy, Albiol exemplifica la impotència política de l’Estat a Catalunya. El 9-N ja va perdre el control d’una part del seu territori quan, després de diverses amenaces judicials i policials, 2,3 milions de ciutadans van anar a votar sobre independència en urnes de cartró, en considerar que la legitimitat democràtica catalana estava per sobre de la prohibició espanyola. I si fem cas als líders independentistes i ens creiem mandat del Parlament, amb el referèndum o referèndum passarà el mateix. La campanya del referèdum ha començat i l’unionisme va fort: futbol i classes d’espanyol per als ximples dels fanalets...
Comentaris
Supremacisme
A més de fútbol, ¿també ens aportaran les seves "corridas de toros" per a "españolizar a los niños catalanes"? ¿I la "cabra de la Legión"? ¿Y el "Una, Grande, Libre"? ¿Y el "Santiago y cierra España"? ¿Y el menyspreu pel català, llengua inferior pròpia de la subespècie catalana? ¿El Instututo Cervantes el portaran per demostrar la supremacia del "castellano"? ¿Etc.?
García Albiol
Y si mis ideas no funcionan, tengo otras: os convenceré ofreciéndoos cuentas y abalorios de cristal de colores. Os los daré a cambio de pieles de castores. Y os daré agua de fuego y os venderé a crédito palos que escupen fuego.
Narcís ( si aquest ésser humà ?! n'és ' compatriota ' nostre ni que sigui dient-nos espanyols .. bona nit i tapa’t!) ( què hi ha fet mai per Catalunya, sia directament, sia indirecta, sia semidirecta excepció feta d’enterrà’ns-e en vida?)
Ras i curt: -- D'aquest tipus del PP .. sense comentaris ( mentre ben visqui sense fotre brot .. !)! -- Sembla mentida .. i sa mare, catalana ( pobreta si visqués a espanya i, no diguem-ne res, amb to/ accent català!)? -- N'és ' paradigma ' d'aclaparadora majoria d'espanyols o ' primer jo, després jo i sempre jo i si hi ha sobrer per a mi '! -- Quina facècia .. ho van començar ells amb el ' dónde hay que firmar contra Cataluña ', més tota la resta així com les salvatjades de sos mitjans !
García Albiol
Yo fumar pipa de la paz con catalanes, firmar tratado muy bueno: catalanes ser españoles y yo prometer agua de fuego gratis
Jerónimo
Rostro pálido hablar con lengua partida.
JCM
Ho torno a repetir. Alegrem-nos en perquè de tots els imbècils que hi ha a can PP, ens han portat el millor (Rajoy a banda)
toni
luis ricardo veges si pots portar el museu del prado.
Ramon
Quin dolç record, aquella vegada que els sociates van fer l'intent de dur la Roja al Camp Nou. Encara faltava per l'Año de España. Els sociates es van precipitar. I el rival era Anglaterra! Només hi van anar quatre ultres com els del Día de la Hispanidad, amb simbologies indigeribles per Can Zam -ja no diguem per nosaltres- i crits reclamant Gibraltar. Per acabar d'arrodonir la joia, els anglesos van apallissar els espanyols. Gran partit de Tony Woodcock, if my memory serves me well.
IDROJ
Per que al Sr Garcia l' hi diuen Albiol I al Sr Franco l' hi diuen Ravell ?
Joan escalona
Ara veig d'on li ve l"extraordinaria preparació intelectual de l'Albiol que es manifesta en els seus discursos: LES PEL.LÍCULES DE L'OESTE, sé les ha estudiat totes!! Ni Shopenhauer, ni Keines, ni Galbraith: JOHN WAYNE !!
Braguletty
A part de la seva indigència intel·lectual , un autèntic analfabet sense cap carrera, un vividor d la política, fill d'un escombriaire i una perruquera amb tot el respecte pels dos oficis , pero q curiosament té mes de 7 habitatges, un veler entre altres propietats, tot molt lògic per nomes dedicar-se a la política, ja sabem q dona molt de si el sou d'un polític
Ramon
Abans d'aquell dia de joia, ja hi havia hagut un intent de dur la Roja a Catalunya -jo ja dic la Roja fins i tot referint-me a abans que ells n'hi diguessin-. Aquell cop els van dur a Can Ràbia (els espanyolistes encara no se l'havien hagut de dinamitar per fer-hi un pipican). El rival, la RFA. I també vam riure: un futbolista alemany va declarar que, havent-hi un estadi tan bo només creuant la Diagonal, no entenia que els haguessin fet jugar-se el físic en aquell impracticable camp de patates.
Josep Bruch
Doncs ho te clar aquest ximple. Més del que varen adoctrinar la meva generació, soc del 1947, hi hem sortit independentistes !!!!
Ramon
Garcia Albiol és un analfabet funcional. Cert. I un enemic de Catalunya. Cert. Però tots dos qualificatius encaixen també a la perfecció amb molts i molts sociates, ecopastanagues i pudents que no veig jo que se'ls hi engalti amb tanta alegria tot i que són aquests sucursalismes i no el del PP, que tenen clientela política a Catalunya i per tant han estat i són infinitament més perillosos. "Fight the real enemy!", com cridà Sinead O'Connor i jo hi afegiria "hòstia consagrada"
Julián Juan Lacasa
Continuen amb la seva visió tòpica de territoris que no son el seu. A Europa van fer el ridícul. A Llatinoamèrica, el mateix, amb aquells països que tenen els seus costums, idees i tarannà, ben diferents d'allò que Espanya hi creu que és el correcte. Em recordo quan 8TV volia fer de programes semblants a Telecinco, i volien portar-nos la Belén Esteban, convençuts de que els catalans desitgem ser exactament com ella. Resultat: fracàs.

envia el comentari