Naus del PSC atacant Mina...

"El vell ordre social ha desaparegut i aquella estructura tradicional, immutable, classista i salista, ha saltat pels aires. Terrassa batega per tot arreu"

Hem contemplat Caixa Terrassa fonent-se, com llàgrimes sota la pluja, fins què el BBVA la va comprar per una humiliant moneda d'un euro, gratacel inclòs. Hem presenciat com desapareixien els cartells de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25 de l'edifici de l'Europrix, sense deixar rastre. Hem descobert, astorats, com uns salsixaires de Sabadell profanaven el temple del Diari de Terrassa. Hem observat, trasbalsats, naus del PSC atacant Mina, més enllà del carrer Societat... Com li passa al magnètic Roy Batty, al monòleg final de Blade Runner, hem vist coses que els terrassencs mai no ens hauríem cregut.

 

Tot plegat, com en la pel·lícula de Ridley Scott, ens deixa una ciutat decadent i confusa. El vell ordre social ha desaparegut i aquella estructura tradicional, immutable, classista i salista, ha saltat pels aires. Terrassa batega per tot arreu, un pèl anàrquicament, i els projectes nous es multipliquen al marge dels cànons establerts. Internet ho ha revolucionat tot i la informació ja no baixa de dalt, sinó que circula horitzontalment.

 

En tot aquest magma -vivíssim políticament, dur socialment, excitant periodísticament- ja no hi ha lloc per a fòssils vivents ni monopolis de martingala. Tot és obert i no hi ha territoris vedats. Per això agraïm tant la tria que han fet els 92.440 lectors que han confiat en nosaltres aquest mes de desembre i la dels anunciants que s'hi han adreçat a través nostre. Aquest 2017 serà apassionant. Us l'explicarem.
Comentaris
Tecles
Molt bé, Salvador. Algú ho havia de dir ! Ens trobem davant d'una trepa de paios que només cerquen el benefici personal. Per tot arreu. El poble els interessa un no res. De fet, "la vida és una barca". Així ho va reflectir "Calderón de la mierda". Ens cal alguna mena de revolució social ràpida.
Cèlia Ros Gasset
Una critica assenyada
Les Fonts
Gran article. Certament, és així.

envia el comentari