Estelades de dos rombes

"Els nens no poden veure estelades perquè són ànimes blanques i molt influenciables i per això, des de Madrid, se'ls ha de protegir"

Les estelades de la cavalcada de Reis han ofert a l'Espanya espanyola un episodi esplèndid del que més els motiva: Adoctrinan a los niños. Una escandalera que els permet col·locar en la psicologia hispànica a l'independentisme al costat de la pornografia i la violència gratuïta, en la tradició d'aquells dos rombes de la televisió franquista que van fer creure a milions de nens -equivocadament- que després de sopar feien alguna cosa interessant a TVE.

 

Els nens no poden veure estelades perquè són ànimes blanques i molt influenciables i per això, des de Madrid, se'ls ha de protegir. De la mateixa manera que, en diverses èpoques, la Familia TelerínUn globo, dos globos, tres globos, Casimiro o els recents Trancas y Barrancas s'han encarregat d'enviar els nens al llit per deixar que els adults diguin paraulotes lliurement, es barallin o facin aquelles coses que els nens no han de saber.

 

En fi, que la carta dels Reis ha de ser constitucional i l'únic estel legal és el que porta al pessebre. I les muñecas de Famosa que vagin on han d'anar, coño.