Vostè és un sediciós incitat

"Expressar un objectiu polític és considerat 'incitació' i la conversió d'una comunitat autonòmica en estat independent es qualifica com a 'sedició'"

"Incitació a la sedició" és, en si mateix, un delicte que indica clarament de quin tipus de règim polític estem parlant quan ens referim a Espanya. Expressar un objectiu polític és considerat "incitació" i la conversió d'una comunitat autonòmica en estat independent es qualifica com a "sedició". Vistes les coses amb aquestes ulleres madrilenyes, com a mínim un 48 per cent de la societat catalana -els que van votar partits explícitament independentistes- són sediciosos que han estat incitats per algú com, per exemple, el regidor cupaire Joan Coma. Per això l'han detingut i portat/deportat a Madrid.

 

Aquest és el tipus d'operació diàleg que es pot esperar d'un sistema polític que va néixer bloquejat i que s'ha perpetuat, precisament, amb la missió de bloquejar-ho tot fins a la nit dels temps. És un abús arbitrari, evidentment, però també és una provocació destinada a eixamplar tant com sigui possible l'esquerda entre el Govern de Junts pel Sí i el sector més dur de la CUP. A aquestes altures del procés ja no hi ha casualitats.

 

Però si hi ha determinació, hi ha d'haver estratègia. El Govern s'ha solidaritzat políticament amb el regidor Coma i hi ha hagut mobilitzacions socials en aquest sentit, però l'itinerari polític cap al referèndum no pot dependre dels incidents que es poden provocar, fàcilment, des de qualsevol despatx de Madrid.

 

 
Comentaris
Narcís ( a falta de canonejades de pólvora .. canonejades de requeriments, citacions, emplaçaments i notificacions amb sa corresponent anihilació de mena quina fos!)
Aquesta espanya ' juga ' amb els mots jurídics que fum feredat ( i això hi té un nom o dictadura, tirania o despotisme que no pas democràcia amb tot allò que implica!) , ço és, ' incitació a la sedició ' .. per ventura demanà alçar-se en rebel·lió/ armes? PD: simplement ' manifestà pensament d'ordre polític a Parlament Local recolzat durant anys per milions de catalans '!
Shark
Tota la meva solidaritat amb en Coma. Dit això, la Cup hauria d'entendre que l'interès general marca uns terminis i cada acció té el seu moment. L'Anna Gabriel va viatjar a Cuba amb un passaport espanyol i no recordo que el cremés. Se sent espanyola? O simplement una mica de sentit comú?
Sr. Cot. Vosté confon "sedició" amb "rebel·lió"
Llei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal. Rebel·lió: Títol XXI, Capítol Primer // Sedición: Títol XXII, Capítol Primer . Llegeix una miqueta abans d'escriure. Pel seu propi bé i el de tots.
Jordi Català Sobirà
Caspanya és un estat opressor governat per franquistes. El vocabulari que usen és prou definitori del primitivisme/reaccionarisme d'aquesta gent: paraules tals com "sedición", "desafío" i altres per l'estil que hauríem de procurar no repetir, perquè altrament és entrar dins el seu marc mental de gent pre-moderna que no ha sabut evolucionar ni sabrà evolucionar mai.
Provocar per trencar
l'opositor, es ha dir el govern, només serveix per trair aquell 48%. No pot ser que es creguin que aniran gaire lluny si desfan la fortalesa de l'unió..
Jordi Lògic
Cada cop que veig a les notícies com ciutadants catalans desfilen davant de tribunals espanyols per raons polítiques, em recorda aquella pel·lícula basada en fets reals. Aquella en què un fiscal militar espanyol anomenava al processsat "Luís Companis y Jover"
Josep
Sedició és aplicable al codi militar i forma part esencial del seu llenguatge. Sí, les paraules no són neutres! i diuen molt de qui les pronuncia. Tot va quedant més clar: el gran crim de ETA no era que matés persones sinó que volia una sedició! Un mort de més o menys no era rellevant el que era intol·lerable era que volien trencar la sagrada unitat de España.
Ciutadana farta
A catalunya el proces sera pacific fins al final, per molt que provoquin,i catalunya sera independent d'aquesta españa rancia casposa franquista i antidemocratica,que s'ho facin pero sense nosaltres,
Oriol Domingo
Raimon, per què no cantar... "quan persegueixen independentistes" www.avantguarda.cat/ca/contrapunts
Argumentari adotzenat
Tota aquesta farfolla secessionista inintel·ligible, sorgeix de llocs com la Fundació Joser Irla?
Argumentari adotzenat
Tota aquesta farfolla feixista unionista inintel·ligible sorgeix de llocs com la FAES, la Fundación Francisco Franco, aquesta associació de delinqüents anomenada PP, de l'associació de prevaricadors anomenada Tribunal Constitucional, del País, l'ABC, La Desrazón o el Inmundo??
I des de les clavegueres del secessionisme
Benvinguts agents de Blue State Digital.

envia el comentari