Cupaire viu, democràcia intensa

"Si els de la CUP continuen vius i encara estan en llibertat és senyal que aquest és un país lliure. Amb això n'hi ha prou"

"Això no és una democràcia de baixa intensitat perquè en temps de Franco vostès estarien morts o detinguts" ha dit Ramon Riera, portaveu del PP a la Diputació de Barcelona, adreçant-se a Maria Rovira, diputada de la CUP. Riera ho ha dit pausadament al plenari de la Diputació, ni tan sols semblava enfadat. Ha expressat exactament el que pensa, el que pensen. L'estat espanyol és democràtic perquè ja no mata ni empresona els discrepants, només els processa.

 

El fet és que, involuntàriament, el portaveu del PP ha demostrat que, efectivament, vivim en una democràcia de baixa intensitat. Tan baixa que la dreta espanyola considera que n'hi ha prou deixant de matar i empresonar per elevar el règim del 78 al nivell de les democràcies occidentals de llarga tradició. Si els de la CUP continuen vius i encara estan en llibertat és senyal que aquest és un país lliure. Amb això n'hi ha prou, pensen Ramon Riera i els seus. Cap portaveu del PP no li ha demanat que rectifiqués.

 

I del seu concepte de democràcia se'n desprès el tipus de diàleg que proposen: Perdonar vides a canvi de la rendició incondicional... Sort que és Nadal.
Comentaris
preservació patrimoni de Barcelona
La Plaça Monumental s'ha de preservar, i no especular-hi per fer centres comercials, oficines o altres collonades.
Viva
Em mataren els avis. El meu pare va anar a presidi. I ara que tinc seixanta anys vull tots aquests malparits fora de la meva vida. Deixem de plorar i fem via ara mateix. Visca la Terra Lliure.
Pensament secessionista
Democràcia de baixa intensitat = no puc fer el que vulgui encara que sigui il·legal. // Democràcia d'alta intensitat = vaig a prohibir tot lo que no estigui d'acord amb el que jo penso.
Pep
La Cup les esta dando cancha contra el Procés .
Joan Benet
A més de fatxes, talossos... perquè si no s'adonen que amb aquestes parides l'estaquen fins al mànec és que són rucs de solemnitat.
Narcís ( quantes barrabassades s'han d'escoltar de nostres anihiladors - espoliadors .. i tan amples!)
Aquest tipus quin intel·lecte té?, ço és, la democràcia ( aquesta espanyola ni formal o de paperot així menys encara real o dogmàtica .. ) n'és només per tenir idees polítiques diferents que no pas per a ser votades i si ho són s'anihilen sos representants fent-los causa penal? PD: pobre llàtzer .. ell mateix s'hi ha delatat de no ser gens ni mica, ni poc ni gaire demòcrata així .. qui tingui orelles que hi senti!
Fat Boy
Mira, igual que a Turquia, oi Rierdogan?.
Una pregunta
Una pregunta: Per què no es convoca el referèndum els propers mesos i s'enllesteix això d'una vegada? Per què ens hem d'esperar fins el proper mes de setembre? Quins interessos hi han en allargar tot això tant i tant? La gent ja comença a estar cansada d'allargar tot això durant mesos i anys i del final incert de tot plegat.
Enric
El Sr Ramon Riera confon democràcia de baixa intensitat amb dictadura
Una resposta (a Una pregunta)
El procés s'allarga perque els que portan el timó son processistes, no independentistes. Recordem que Mas no va pronunciar la paraula independència fins poc abans del 27S de l'any passat, i no va aprofitar el magnific resultat del 9N, a l'inrevés, l'aprofitar per fer xantatge i retrassar el plebiscit que havia de ser inmediat. Amb convergens manan, mai serem lliures.
Gombau
Hem de deixar de banda les diferències polítiques i cercar la unitat d'acció fins a l'assoliment de la independència. Els cupaires han d'ajornar l'espoliació fiscal de les empreses i la implantació d'un sistema econòmic tercermundista fins a després de la independència; els PDCat i ERC han d'ajornar l'establiment d'una economia liberal, pròspera i moderna fins després de la independència. Ara com ara, cal fidelitat i confiança en el Parlament, el Govern i les institucions catalanes.
Quanta raó que té vosté Sr. Gombau
Estaria molt bé veure un comentari com el seu quan fanàtics aixelebrats carregan fort contra els cupaires o comuns sense motiu, no només quan es diuen les veritats dels processistes profesionals.
Jordi Català Sobirà
Marxem ràpid d'aquest presó que s'anomena Espanya, un estat repressor, demofòbic i podrit de corrupció de dalt a baix, començant per la monarquia i passant pels restants estaments, exèrcit, jutges, polítics, mitjans pamfletaris de tergiversació i falsificació de la informació, etc., sense oblidar els empresaris corruptors i tots els banquers i monopolistes de les prebendes del Boe. Tots vivint del saqueig de les arques públiques i dels impostos que paguem entre tots.
Fat Boy
Al d'una resposta. Em sembla recordar que les que van perdre el cul per dir que no hi havia prou vots per declarar la independencia van ser les de les CUP i no el Mas. Diria que no van trigar ni una hora a cagar-se a les calces.
caesar
es totalmente cierto , la CUP se "escagarrinó" patitas abajo, dejando perplejo al President, para salvar la "cara" le obligaron a dimitir, diciendo que era un "obstáculo", callando su infamia, vosotros cupaires fuisteis los que os echasteis atrás, lo que no se, si fue por miedo o siguiendo instrucciones...
estimat gordet
Què ens vols dir que Mas hauria declarat la independència amb el resultat? ell que no va aprofitar per rès el magnífic resultat del 9N (80% = 1.7M de SI/SI), i es va cagar a les calces devant el TSJC dient que va ser una costellada? En fí, això de la corrupció s'encomana, al menys dins corruptgència. La CUP va dir el que sap tothom, amb els vots dubtosos dels Qwerty no hi podiem contar, ni si ni no, i els vots del SI no van arribar al 50% per menys del 3%, ningú amb seny ho reconeixeria.
Sisco
M´agradaria que entenguesi-ho que el 27 S no va ser un referndum de SI ó No, sino unes el-lecions on es demanava que el que volgués la Independencia votés uns partits disposats a tirar´ho endevant- Hi qui va guanyar majoria absoluta de partits independentistes, dons ara no vingue-ho amb romanços que si 48% que si el NO va ser del 38% i els de sempre ni si ni no sinó tot el contraridel 14% heu de pensar que amb un referndum la suma sempre ha de tenir el 100%, per tan si reparti-ho proporcionalmen
Sisco
Heu de pensar que amb un referndum la suma sempre ha de tenir el 100%, per tan si reparti-ho proporcionalmen7 aquest 14% el 50 surt de sobres.
Fat Boy
El que hauria fet el Mas el comu dels mortals no ho podem saber, el que van fer les de les CUP si que ho sabem. Be, les de les CUP si que ho deuen saber acostumades com estan als fenomens magics dels resultats de les seves votacions segur que disposen d'alguna bola de vidre que els diu el que haurien fet els altres en un univers paralel. Per cert, que si els favorables al SI no arribaven al 50% (sense comptar les tupinades dels que viuen a l'estranger), molts menys eren els favorables al NO.
Sisco, Fat Boy:
Exolique-ho als corruptgents, sembla que no ho veuen com valtres, altrament haurien fet la DUI en lloc d'allargar-ho 18 mesos i anar canviant el full de ruta. Ara haurem de fer un'altre costellada...

envia el comentari