Ésos, los del Bono éste!

"Han muntat una gran coalició, implícita per vergonyant, que governa en favor de les elits de Madrid"

Escandalitzat, aquest dissabte José Bono udolava a la Sexta: "¡Ésos, los del Rufián éste, están gobernando en Cataluña!". I tot seguit repartia culpes: Els convergents que robaven i ara volen muntar una República Catalana corrupta; els socialistes catalans, que es van tornar independentistes per culpa de Pasqual Maragall; la censura als mitjans de comunicació de Barcelona, que han convertit Catalunya en una mena de Corea del Nord de l'independentisme... I, per sota de tot això, el poble català, innocent i esperant que algú els digui la veritat per decobrir que van a les manifestacions enganyats, els pobres.

 

Però la veritat, al marge del que surti a la Sexta, és que Ésos, los del Rufián este són un partit immaculat, lliure de corrupció estructural, per més que Jorge Fernández Díaz i els seus amics hagin remenat totes les clavegueres buscant muntar dossiers contra ERC. De la mateixa manera que el president Puigdemont i la resta del Govern, contra els quals no queda catifa per aixecar.

 

Per contra, ésos, los del Rajoy éste són un partit profundament corcat per la corrupció. Tant, que costa distingir-los del PSOE. Per això han muntat una gran coalició, implícita per vergonyant, que governa en favor de les elits de Madrid. Això, en espera que ésos, los del Bono éste col·loquin la presidenta de la Junta d'Andalusia, un sistema en si mateix, al capdavant del que ja per sempre més serà una gestora. I sí, els del Rufián éste están governant. I la mala notícia per a José Bono és que a ell i als seus ja no se'ls creu ningú. Ni l'Iceta, que ja és dir.
Comentaris
Prat de la Riba
jamai sereu independents, jamai !
RPV
Ej que, que se han creido ejtos catalufos. Santiago y cierra Ejpaña!!!! Bono, vinga home, que fots pena.
Jordi Català Sobirà
Tota l'estructura estatal de Caspanya ha estat ideada, des del seu començament als segles XVIII-XIX, en pro del sistemàtic saqueig de les arques públiques per part d'uns pocs; abans eren els grans terratinents/latifundistes i cacics, avui en dia són els Florentinos amb els grans banquers i els polítics intrínsecament corruptes presidits per sa magestat bubònica des del 1714. Marxem ràpid!
Ep Prado
Molts ja ho som, d'independents. Nomes queda votar-ho, que també ho farem.
Ricard
No sé com perdeu el temps escoltant la caverna. Amb la de coses interessants qie hi ha sempre per fer...
Prat de la Riba
Quants negatius! Ja us heu adonat que sóc un troll feixista idiota, oi?
Narcís ( si l'escoltares, tens valor .. de miserables només es poden escoltar misèries!) ( es tan socialista que un cop digué d’autovia Ciudad Real – Daimiel .. “ n’era per viny i remitjó mesos i s’ha fet en 14 “ .. així guaità pels explotats treballadors!)
Aquest tipus n'és ' paradigma ' d'allò que és espanya ' fatxenderia, ignorància, estupiditat, mala fe i interès bastard ' , tot plegat, afaitapagesos de sos propis paisans! PD: encara té cotxe oficial.. secretària .. despatx .. guardaespatlles .. i sou per haver estat president de CLM? també cobra per haver estat ministre de defensa així com president del congreso i allò que comporta? també aquests diners públics són compatibles amb amb ingressos d'origen privat?
pere
Fa temps que he deixat de veure la secta i por lo visto ahí no ha cambiado nada segeixen igual amb Inda, maruenda i molta fatxenda.
jeta
Bono és un nacional "socialista" que presume de ser falangista.
dit
Els qui son innocents i engañats son els españols que voten ésos los del Bono, Felippe Gonzalez, Sultana, Hernando...pensant que son socialistas però en realitat son de la dreta neoliberal igual com peperos d'extrema dreta franquista.

envia el comentari