Susana d'Espanya

"Susana Díaz ni tan sols s'ha pres la molèstia de parlar d'Andalusia i ha preferit carregar contra l'austeritat, en un discurs que han escoltat una trentena d'eurodiputats socialistes, la majoria dels quals espanyols"

Aquesta setmana, Susana Díaz ha passat unes hores a Brussel·les. Allà s'ha reunit amb alguns càrrecs del Grup Socialista europeu que li han fet de decorat per donar-li una certa aparença d'estadista amb contactes a nivell internacional. En aquest viatge ni tan sols s'ha pres la molèstia de parlar d'Andalusia i ha preferit carregar contra l'austeritat, en un discurs que han escoltat una trentena d'eurodiputats socialistes, la majoria dels quals espanyols. En realitat, Díaz ha anat a Europa sense sortir mentalment d'Espanya i per això el cartell que anunciava la visita incorporava a la seva fotografia una gran bandera bicolor com a fons de pantalla. La presidenta de la Junta ha viatjat acompanyada, només, pels assessors de comunicació, no pas dels consellers que gestionen àrees tan sensibles com l'agricultura o les infraestructures. D'això i de traductors, perquè la presidenta no parla cap idioma.

 

Díaz ha aprofitat el viatge, principalment, per intentar desprestigiar el procés català. Segons ella, el principal problema d'Europa són els  "nacionalismes antieuropeus, xenòfobs i separatistes" i ha dibuixat un escenari de lepenització d'Europa, amb el catalanisme com a força xenòfoba i insolidària. Ha fet un discurs aparentment d'esquerres, molt allunyat de la praxi política d'un PSOE que acaba de fer president del govern espanyol el líder de la dreta.

 

En definitiva, la súpercandidata a liderar el PSOE també aplica, fil per randa, el discurs del PP a l'hora de relacionar-se amb Catalunya. No és cap novetat, en una dirigent socialista que té com a prioritat essencial mantenir el superàvit fiscal d'Andalusia. En fi, que el PSC no pot esperar clemència política i el govern català, encara menys.

 

 
Comentaris
Narcís ( fum vergonya d'altri .. com dirien per allà ' qué pena ' !)
Com pot permetre's aquestes infàmies, difamacions, injúries i calúmnies .. di'ns-e xenòfobs envoltat d'altres adjectius per potenciar sa sonoritat ( a espanya se'n farta de llançar altres bestieses o mentides, enganys, falsedats o fal·làcies contra Catalunya .. qualsevulla excusa li val, sia nacionalista, sia independentista, sia .. així respecta el munt d'andalusos que vingueren a ca nostra a desenvolupar sa vida!) .. no hi ha un ' codi penal ' ? PD: així malbarata allò que no la pertany!
6
Sí, noi
jo em pensava que era una monga, però encara que amb aquella fatxa que fa i el discurs i dialecte que empra. sembla ser que té estudis universitaris. Molt ben dissimulat? No ho acabo de veure...
2
neo
Narcis,i amb aquesta gentussa....aixì anem.Ens porten a un pou sense fons.
2
la mona
vagi ón vagi, no pot dissimular qui és...la presi dels mantinguts
1
Bacoretta
" la mantiguda" era la amant. Aquests "mantinguts" de qui son la amant ?.
2
terrassenc
Senyors de mon.cat, facin el favor de posar un color de lletra per escriure que es pugui llegir! Gràcies (i no amaguin aquest comentaris).
0
Abderraman
Tot el que li passi al PSC serà poc pel molt de mal. com a quintalumniste, que està fent. La Susanita i el PSOE poden parlar dels EROS, de la trama fraudulenta dels cursos, dels xanxullos de les peonàs, etc.
0

envia el comentari