Susana d'Espanya

"Susana Díaz ni tan sols s'ha pres la molèstia de parlar d'Andalusia i ha preferit carregar contra l'austeritat, en un discurs que han escoltat una trentena d'eurodiputats socialistes, la majoria dels quals espanyols"

Aquesta setmana, Susana Díaz ha passat unes hores a Brussel·les. Allà s'ha reunit amb alguns càrrecs del Grup Socialista europeu que li han fet de decorat per donar-li una certa aparença d'estadista amb contactes a nivell internacional. En aquest viatge ni tan sols s'ha pres la molèstia de parlar d'Andalusia i ha preferit carregar contra l'austeritat, en un discurs que han escoltat una trentena d'eurodiputats socialistes, la majoria dels quals espanyols. En realitat, Díaz ha anat a Europa sense sortir mentalment d'Espanya i per això el cartell que anunciava la visita incorporava a la seva fotografia una gran bandera bicolor com a fons de pantalla. La presidenta de la Junta ha viatjat acompanyada, només, pels assessors de comunicació, no pas dels consellers que gestionen àrees tan sensibles com l'agricultura o les infraestructures. D'això i de traductors, perquè la presidenta no parla cap idioma.

 

Díaz ha aprofitat el viatge, principalment, per intentar desprestigiar el procés català. Segons ella, el principal problema d'Europa són els  "nacionalismes antieuropeus, xenòfobs i separatistes" i ha dibuixat un escenari de lepenització d'Europa, amb el catalanisme com a força xenòfoba i insolidària. Ha fet un discurs aparentment d'esquerres, molt allunyat de la praxi política d'un PSOE que acaba de fer president del govern espanyol el líder de la dreta.

 

En definitiva, la súpercandidata a liderar el PSOE també aplica, fil per randa, el discurs del PP a l'hora de relacionar-se amb Catalunya. No és cap novetat, en una dirigent socialista que té com a prioritat essencial mantenir el superàvit fiscal d'Andalusia. En fi, que el PSC no pot esperar clemència política i el govern català, encara menys.

 

 
Comentaris
Narcís ( fum vergonya d'altri .. com dirien per allà ' qué pena ' !)
Com pot permetre's aquestes infàmies, difamacions, injúries i calúmnies .. di'ns-e xenòfobs envoltat d'altres adjectius per potenciar sa sonoritat ( a espanya se'n farta de llançar altres bestieses o mentides, enganys, falsedats o fal·làcies contra Catalunya .. qualsevulla excusa li val, sia nacionalista, sia independentista, sia .. així respecta el munt d'andalusos que vingueren a ca nostra a desenvolupar sa vida!) .. no hi ha un ' codi penal ' ? PD: així malbarata allò que no la pertany!
Sí, noi
jo em pensava que era una monga, però encara que amb aquella fatxa que fa i el discurs i dialecte que empra. sembla ser que té estudis universitaris. Molt ben dissimulat? No ho acabo de veure...
neo
Narcis,i amb aquesta gentussa....aixì anem.Ens porten a un pou sense fons.
la mona
vagi ón vagi, no pot dissimular qui és...la presi dels mantinguts
Bacoretta
" la mantiguda" era la amant. Aquests "mantinguts" de qui son la amant ?.
terrassenc
Senyors de mon.cat, facin el favor de posar un color de lletra per escriure que es pugui llegir! Gràcies (i no amaguin aquest comentaris).
Abderraman
Tot el que li passi al PSC serà poc pel molt de mal. com a quintalumniste, que està fent. La Susanita i el PSOE poden parlar dels EROS, de la trama fraudulenta dels cursos, dels xanxullos de les peonàs, etc.

envia el comentari