Santa Rita

"Ningú del PP no es volia fer la foto amb ella viva, tot i que ara correran tots a fer-se veure, amb gest compungit, davant del seu taüt"

"Pesarà sobre la consciència d'alguns el què han dit de Rita Barberá i les barbaritats que se li han atribuït sense cap prova ni justificació", ha dit ni més ni menys que el ministre de Justícia. El de Justícia, precisament. L'infart més providencial en la història de la dreta espanyola ha fet passar Rajoy i els seus de la incomoditat i la dissimulació a l'eufòria del dit acusador. Barberá mai no serà jutjada i ja no es podrà enfadar -del tot- amb el PP el dia que, inevitablement, l'haguessin deixat caure. De cop, Rita Barberá no només és santa sùbito, sinó que ha adquirit la condició de màrtir.

 

Ara ens espera un funeral que servirà com a l'exorcisme contra la corrupció que necessitava la dreta espanyola. Tal i com insinua el ministre de Justícia, a Rita Barberá l'hauran matat els que l'han acusat de robar, siguin jutges, mitjans de comunicació, l'esquerra o els separatistes. Faran un acte d'autodesgreuge, una paròdia, un pastitx d'aquell enterrament de José Calvo Sotelo que va servir com a justificació de la sublevació militar d'aquella mateixa setmana. Igual que aleshores, però amb un desvergonyiment infinit, tornaran a dir que cal "imitar el teu exemple, venjar la teva mort i salvar Espanya, que és tot el mateix". I així, des de Don Pelayo.

 

Però a diferència de Calvo Sotelo, Rita Barberá s'ha mort sola. Ningú del PP no es volia fer la foto amb ella viva, tot i que ara correran tots a fer-se veure, amb gest compungit, davant del seu taüt. No, no l'ha matat ningú. Però avui alguns viuen una mica millor.
Comentaris
una pregunta
un gobierno que tiene fiscales que afinan y crea pruebas falsas (artículo contra Trias por ejemplo) tiene la suerte (por mucho que ahora la lloren) de que fallezca antes de ser juzgada y condenada? no me extrañaria que haya sido una simulación en diferido i termine sus días en una playa del Caribe con sus amigas...
Espanyistan es així
Cert Sr Cot. Les paraules , incriminatòries, del ministre de justícia provoquen autèntica vergonya aliena.
Bacoretta.
Espanya,avui, es una soll.
Iván
la diferencia es que Calvo Sotelo fue asesinado por colegas tuyos, colegas comunistas amigos de los separatistas como tú Cot. Pero en la guerra, se os sometió como perros, y se os volverá a someter si es necesario.
Ara i aqui
Una altre que ha mort sense ser jutjada, i així tants i tants, el primer el més criminal de tots, i es podria dir fundador del pp. Es cert com diu en Salvador, ara fins i tot l'hi faran un monument, després de rebutjar-la, tot el pp ara ens vol fer creure que era una gran persona i sobretot innocent. Un altre tema, aquest dedicat al comentarista Ivan, no entenc que si no t'agraden els articles del senyor Salvador Cot, per que collons cada dia cada dia els llegeixes?
XX
Bon article; precís.
Ui Iván, que valent. Però si ets un ensumallufes. Vindràs tu amb un tanc? Quina por.
Asdf
És el que tenen els governs corruptes i manipuladors, que n'acabes desconfiant. Si manipulen fins als jutges, i disposen de fons reservats i cossos especials disposats a tot, què no podrien fer si volen. Potser he vist massa pel.lícules, ho admeto.
perillosos
,.....massa casualitat i masses beneficis per el seu partit (pp)....aquest rajoy, és de "les mata callando", és un subjecta molt perillós ...i , de l'autòpsia, no cal esperant-ne res de profit
L'anonim JQ
Rajoy, hores abans de la mort de la Rita: - Pero que parezca un accidente...
Fidriko
L'has ben petada, Ivan, estem sotmesos. Felip V va justificar el sotmetiment pel dret de conquesta i el dret de les armes. Cap més justificació per dictar els decrets de Nova Planta. I, si ens reviscolaven cabòries estatutàries, Franco ens va fer tocar altra vegada de peus a terra amb els mateixos argument i cap altre “per la entrada de nuestras gloriosas armas en el territorio catalán (...)” (Burgos, 5 d’abril de 1938, Francisco Franco). Estem sotmesos i gosem ser lliures!!

envia el comentari