Espanya, el país on el feixisme desgrava

"El règim polític que promou fiscalment les donacions a una fundació feixista és el mateix que ha decidit portar a la banqueta dels acusats els càrrecs institucionals que van posar les urnes en què van votar dos milions llargs de ciutadans d'aquest país"

Si vostè manté fidelitat en les donacions a la Fundació Francisco Franco (FNFF) durant uns quants anys, la deducció fiscal que obtindrà pot arribar fins al 75 per cent del total. Per exemple, si una persona o una empresa inverteix 150 euros en promoure la figura del dictador, Hisenda li finançarà 112,5 euros i la donació a fons perdut serà, només, de 37,5 euros. Això passa perquè l'estat espanyol considera que la FNFF té una funció benèfico-docent i cultural i mereix aquests -generosíssims- privilegis fiscals. Els mateixos franquistes fan publicitat de les deduccions de què gaudeixen els seus benefactors a la web oficial de l'entitat. Ni se n'amaguen ni se'n donen vergonya, al contrari.

 

El règim polític que promou fiscalment les donacions a una fundació feixista és el mateix que ha decidit portar a la banqueta dels acusats els càrrecs institucionals que van posar les urnes en què van votar dos milions llargs de ciutadans d'aquest país. Aquesta és la legitimitat que té el sistema que deriva de la transició de finals dels anys setanta, amb Adolfo Suárez enganyant la gent per col·locar-los la monarquia i Victoria Prego -i tota la premsa de Madrid- ajudant els que manaven a tapar-se el micro i les vergonyes.

 

Però tot això els importa un rave. El suplicatori contra Francesc Homs no és més que la ratificació política a una ofensiva judicial contra la voluntat democràtica de la majoria del Parlament de Catalunya. Un bany de realitat per si quedés algú a qui encara li passés pel cap que els jutges i els magistrats que ataquen el procés de sobirania podien actuar amb algun grau d'independència.

 

 
Comentaris
RHC
Els sobres que els hi deia passar el Bárcenas i els dels seus amiguets de la Gavina, també deien desgravar oi?. Pot-ser que facin publiques aquestes donacions i ens retornin el % que ens pertoca de tots els diners que ens han furtat aquests patriotes, oi? Ja sé que es demanar peres al pruner, però que al menys la meva queixa sigui com un crit rebel, en contra de tots aquests fascistes=corruptes, que es valen de tots nosaltres per mantenir el seus priviliegis seculars.
La torra d'ibori treu fum
Qui tema treurem ara per no implementar la dui ara que ho tenim a tocar. Tot el sistema esta molt capficat amb com distreure el personal per segui passejant el remat per tots els camps coneguts i desconeguts. Que si victimisme que si son molt dolents que si tercera via que si franco. Que si la pobresa i les multinacionals. Vull imaginar-me una bona intenció i no acabo de trobar-la. Que si que em d'associar totes les injusticies del món. Em sembla que la guerra és tot un altre.
Iván
Y estamos orgullosos, y de lo que más orgullosos estamos es que tú, Salvador Cot, te tengas que tragar este y más sapos como este, y que encima, nada puedas hacer para evitarlo. Porqué no habrá independencia y seguiréis viviendo en esta gran España que tanto asco os da, y de la que tan orgullosos estamos nosotros. Ahora, continua escribiendo panfletos donde solo escupes odio....
Jordi Estelada
Davant això, un sol clam: MARXEM RÀPID! (però el franquista Ravell i tota la cort celestial de comuns no se n'assabenten d'on vivim i a on estem ficats).
Narcís ( trobaré a faltar aquesta llibertat .. però tant abús del censor-a de torn n'és denigrant!) ( Gràcies per tot!)
Cot, excusa'm .. no serà na Nerea la ' moderadora ' dels comentaris ( ho dic perquè si fos així confirmaria allò que un servidor pensà quan aquest digital es deia Singular i tu encara no hi eras!)? PD: llàstima de no acomplir això de " lliure i obert " .. quan no són comentaris per ' reprovar ' que sí altres ( falsos o certs d'anticatalans .. nom dels quals no mereixen ser ni esmentats!)!
JPS
Iván está orgulloso de ser un facha vomitivo. Bueno, dado su nivel neuronal es comprensible. Ay Iván, que los tienes por corbata!
Pere olive
Ivan s ' ha de ser miserable i amb poca materia gris per estar orgullos d ' un pais com el que teniu ara. Faria avergonyir als serbis

envia el comentari