La catalana que s'avorrirà

"La catalana de Rajoy encapçalarà una carcassa buida, al passeig del Prado, que només serveix per mantenir la preeminència i la jerarquia del poder madrileny"

És ben significatiu que la quota catalana del nou govern del PP, Dolors Montserrat, dirigeixi un ministeri que no serveix per a res, com el de Sanitat. La catalana de Rajoy encapçalarà una carcassa buida, al passeig del Prado, que només serveix per mantenir la preeminència i la jerarquia del poder madrileny. Aquest és el missatge, especialment dedicat als obsessos de les terceres vies, sempre tan esperançats. Mà dura contra els catalans, com sempre.

 

I més enllà de Catalunya, també el mateix. Mariano Rajoy és president gràcies al PSOE, però no sembla que els ho pensi agrair en absolut. Al contrari, els perfils del nou govern són de combat, no pas de moderació. El PP té la paella pel mànec i no perdrà el temps fent-se fotos en taules de diàleg, ni que sigui per donar una mica d'oxigen a socialistes i Ciutadans. No li cal.

 

Rajoy és Rajoy i el PP és el PP, sense matisos ni variacions. O sigui que les peces del tauler ja estan col·locades. La pròxima jugada haurà de venir de Catalunya.
Comentaris
Bacoretta
Ciudadanos vol influir a educació. Quina hauran pensat?.
Ara i aqui
Na Dolors Montserrat, te el nom català, es d'aquí, però te el tarannà totalment castellà i anti-català, es pot quedar a madriz i no la enyorarem gens. El que es gros, es que el que s'ha quedat sense un "menesterio" es el naranjito, tanta xuleria i no l'hi ha servit per res.
Ramonet
"Rajoy és Rapajoy i el PP és el PP".Em recorda la faula de la granota i l'escorpí.Aquest últim pica perquè no pot evitar-ho...qui s'hi acosti,ja sap què li espera.
Daniel
Sr. Cot: "la pròxima jugada" ja ha vingut a Catalunya - a Berga. El conseller podia haver demanat als mossos que, malgrat les atribucions (gens innocents) de policia judicial, no detinguessin Montse Venturós. El conseller no ho ha fet. Joc i set per Rajoy.
ona
Senyor Cot, li parlo ara d'una altra cosa, si vol atendre aquesta petició: Si us plau expliqui als de la CUP que no cal amenaçar, que això de Venturós no és cosa dels Mossos, els quals segueixen, tant com cadascú de nosaltres, sota la llei espanyola; que no perdin de vista qui és l'enemic; que deixin de pixar fora de test, que el moment s'ho val. Ja n'hi ha prou de fer-li el joc (amb disputes entre els socis) a aquest Estat depredador.

envia el comentari