Ni Subies ni Villar

"La Federació Catalana de Futbol (FCF) necessita urgentment la intervenció dels associats de base i, fins i tot, de l'autoritat governamental per posar fi a un desgavell intolerable"

Actes dubtoses, signatures falsificades, cunyats que cobren per no se sap ben bé què, directius que troben la manera de parar la mà sense que es noti... Tot plegat caracteritza un sistema, una forma de fer que pren com a model les estructures més opaques de l'esport estatal, les que vénen de molt lluny. La Federació Catalana de Futbol (FCF) necessita urgentment la intervenció dels associats de base i, fins i tot, de l'autoritat governamental per posar fi a un desgavell intolerable. Calen dimissions immediates i, si s'escau, denúncies als jutjats.

 

La corrupció corca la democràcia i això es nota més encara quan aquest país s'està replantejant de dalt a baix, en un moment en què la major part de la ciutadania reclama el dret a decidir-ho tot, a construir un país nou des de l'honestedat política i la gestió ètica dels recursos. Res a veure amb una FCF que s'ha subordinat sempre a l'estratègia per eternitzar-se en el poder d'Ángel María Villar. Andreu Subies ho té clar: "Si Villar es presenta a les eleccions, la FCF el recolzarà sempre".

 

En definitiva, la FCF és massa important com per deixar que s'arrossegui per un fangar ètic en el qual l'actual direcció fa anys s'hi sent perfectament còmoda. La pròxima Catalunya és incompatible amb Subies i els seus.
Comentaris
més
Doncs a mi hi ha tantes coses que no m'agraden de Catalunya: els especuladors, els banquers, els periodistes que fan de pessebre del poder, la programació que fa TV3, etc etc etc
Bacoretta
Mes, a mi no m´agrades tu i tinc que aguantar-me. Aguanta tu també., de lo que eres ara ja no arribaras mes lluny, a tot cas a la via.
la realitat
De fangars ètics a Catalunya malauradament n'hi ha molts: començant per tota la gent que va protagonitzar el sainet del Palau i el seu entorn. Més que assemblar-nos a Dinamarca, ens assemblem molt més a Itàlia o Grècia.
joan
És que no serveix per això l'antifrau? Qui els administra els calers, o qui els controla o ha de controlar, de la FCF?
No ho entenc
Els que sempre exigeixen unitat son els primers a trencar-la; com Bacoretta aquí, la Conesa (es el seu pare l'investigat per corrupció?) impedint desprivatitzar, Vila portant la contraria, Mas fent ombra al MHP Puigdemont,...
anonim
En la " revista el arbitro " de la RFEF del mes d´agost elSr. SUBIES, deie " La exigencia forma part del nostre ADN i seguia no serveix de que " AQUI NO PASSA RE " . A on es el JOC NET- RESPECTE - ETC de les campanyes de la FCF ?

envia el comentari