El TSJC desobeeix

"El delicte només existeix en les mentalitats d'un règim tancat i decadent que vol contenir, com sigui, les demandes de democràcia"

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau van obeir. Van responsabilitzar-se d'un mandat electoral que els obligava a fer una consulta que tenia al darrere una àmplia majoria parlamentària -que anava des de la CUP fins a UDC, passant per ICV-, el suport dels sindicats i la simpatia explícita de la pràctica totalitat dels ajuntaments, a més d'una gran majoria de les entitats d'aquest país. Mas va posar les urnes que reclamaven els 2.344.828 catalans -Ada Colau entre ells- que van fer cua davant d'unes meses simbòliques, però amb un efecte polític ben real.

 

En canvi, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) està desobeint la majoria dels ciutadans de Catalunya, al vuitanta per cent dels catalans que expressen, enquesta rere enquesta, tossudament, que tenen la voluntat d'exercir el dret a decidir sobre les seves institucions. Així les coses, el delicte només existeix en les mentalitats d'un règim tancat i decadent que vol contenir, com sigui, les demandes de democràcia. Arribin des d'on arribin, a ells els és ben igual.

 

Per això Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau no s'han d'asseure a cap banqueta. La fotografia ha de ser una altra i ha d'anar a incrementar la col·lecció de les imatges que han donat la volta al món partint d'aquest país.
Comentaris

envia el comentari