Susana i Mariano, Mariano i Susana

"És ben significatiu que el pacte de fons s'hagi acordat entre el PP madrileny i el PSOE andalús, les dues organitzacions més profundament implicades en la corrupció estructural"

Amb pas ferm, el PSOE camina cap l'eutanàsia activa ordenada des de Sevilla i programada pel Grupo Prisa. Aquest diumenge, el senyor de la gestora ja deia des de les pàgines d'El País -òbviament- que s'imposa "un aterratge forçós en el principi de realitat, que no sintonitza amb el sentiment dels militants més fervorosos". O, dit d'una altra manera, qui no vulgui fer president Mariano Rajoy no té ni idea de quina és la funció del PSOE dins del règim del 78.

 

És ben paradoxal que en aquest afer qui més quedi amb les vergonyes a l'aire no sigui el PP, sinó els socialistes espanyols. I també és ben significatiu que el pacte de fons s'hagi acordat entre el PP madrileny i el PSOE andalús, les dues organitzacions més profundament implicades en la corrupció estructural que ha generat el sistema polític que deriva del pacte amb el franquisme de finals dels anys setanta. Per cert, una evolució institucional que impedeix molestar els criminals de la la dictadura perquè, com diu la fiscal general de l'estat: "la transició va ser voluntat del poble espanyol".

 

Al capdavall, Susana Díaz i Mariano Rajoy són absolutament indistingibles. Tots dos encapçalen organitzacions pensades per intervenir la democràcia, per evitar que els ciutadans utilitzin les urnes per canviar alguna cosa. Una possibilitat que, en definitiva, implicaria canviar-los a ells... Cada dia una mica més a prop del col·lapse.
Comentaris

envia el comentari