Terrassa, vista des d'avui

Teniu a la pantalla un mitjà pensat des de Terrassa. I això no és irrellevant. Perquè aquesta és una ciutat -i una comarca- amb una identitat pròpia i ben marcada, l'única a qui s'ha reconegut la (co)capitalitat comarcal a partir de la pròpia dignitat. Hi ha moltes maneres de definir els terrassencs d'ara i abans, però el que és segur és que en totes les èpoques la ciutat ha avançat gràcies a l'esforç i la innovació.

 

I això és Món Terrassa. Esforç i innovació. Al mitjà que esteu llegint hi conflueixen diverses empreses terrassenques i un grup de professionals que intentarem, des de la modèstia de l'últim que arriba, canviar i modernitzar els fluxos de la comunicació a la ciutat. Serem immediats, serem plurals, serem honestos i serem un bon vehicle informatiu i comercial. I, sobretot, som conscients que per guanyar ens ho hem de guanyar.

 

Avui i només avui em permetré una petita llicència personal per confessar-vos que aquest projecte és una de les grans il·lusions de la meva vida professional. Doneu-nos una oportunitat. Valdrà la pena.
Comentaris

envia el comentari