Vaja, el PP ara no paga

"El Parlament de Catalunya no s'ha portat bé i per això el PP -que ha cobrat a l'avançada- ara no paga. Mariano Rajoy i els seus, PSOE inclòs, estan molt enfadats i no volen veure ni en pintura Homs i els seus set companys"

El vodevil del grup parlamentari demòcrata/convergent a Madrid acabarà convertint-se en la vacuna definitiva contra el putarramonetisme que tant ha contribuït a la catalanofòbia popular espanyola. Fa aigües un pacte projectat en la llarga tradició de sota taula, d'aquells que abans del procés permetien endormiscar-se al Palace acaronat per la suavitat del sentit d'estat i amb la tranquil·litat de la protecció de Marcelo, l'àngel de la guarda de Fernández Díaz. Placidesa i copets a l'esquena.

Però no. El Parlament de Catalunya no s'ha portat bé i per això el PP -que ha cobrat a l'avançada- ara no paga. Mariano Rajoy i els seus, PSOE inclòs, estan molt enfadats i no volen veure ni en pintura Homs i els seus set companys. Ni grup parlamentari al Congrés, ni sigles al Ministeri de l'Interior, ni peix ni cove. I qui no es porti bé es queda sense postres.

En definitiva, la transacció ja no és possible. Per això són tan patètics els equilibris del PDC a Madrid com la demagògia dels comuns a Barcelona. Estem al cap del carrer i els últims en entendre-ho són els primers a fer el ridícul.
Comentaris

envia el comentari