Quants dealfonsos té el ministre?

"L'aberració democràtica és a Madrid, on Jorge Fernández Díaz continua, tranquil·lament, assegut al seu despatx i controlant tots els de Alfonsos que té escampats per les clavegueres de Catalunya"

Aquest dimecres el Parlament de Catalunya ha destituït, fulminantment i per amplíssima majoria, el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, a causa de l'escàndol de les converses que s'han fet públiques entre ell i el ministre de l'Interior. Al Congrés dels Diputats, per contra, el PP ha rebut el suport del PSOE i de Ciutadans per impedir que Jorge Fernández Díaz doni explicacions del seu comportament, que inclou fabricació de proves, manipulació de les acusacions, utilització partidista dels fiscals i connivència en la intoxicació amb determinats mitjans de comunicació de Madrid, com el diari El Mundo.

Són dues cultures polítiques, dues maneres d'entendre la democràcia totalment oposades. Tant és així que els diputats del PSC han votat de forma contradictòria depenent de si tenen l'escó a la Ciutadella o a la Carrera de San Jerónimo, exactament el mateix del que els passa a Ciutadans, que ja comencen a patir en pròpia pell les incomoditats de mantenir el -clàssic- doble discurs a Barcelona i a Madrid.

En qualsevol cas, el fet és que el Parlament de Catalunya no ha actuat de forma gens original. Qualsevol cambra legislativa de qualsevol democràcia occidental hauria destituït ràpidament un personatge que actua com Daniel de Alfonso. L'aberració democràtica és a Madrid, on Jorge Fernández Díaz continua, tranquil·lament, assegut al seu despatx i controlant tots els dealfonsos que té escampats per les clavegueres de Catalunya gràcies als impostos que vostè i jo posem a les seves mans.
Comentaris

envia el comentari