Dales caña, Jorge!

"El resultat del PP català implica un suport explícit a la guerra bruta des de les institucions de l'estat, a la manca de control democràtic de l'executiu i a la utilització de la justícia per al combat partidista"

Després d'haver escoltat les converses entre el ministre de l'Interior i el cap de l'Oficina Antifrau, hi ha hagut 30.000 catalans més que han votat Jorge Fernández Díaz. Els resultats del PP són especialment bons a la ciutat de Barcelona, on s'han posicionat en tercer lloc, per davant del PSC i CDC, gràcies a afegir dotze mil vots més als resultats del passat 20 de desembre. El PP és l'únic partit que ha incrementat la seva representació a Catalunya, afegint al seu sarró un diputat per Lleida, en detriment del PSC.

Totes aquestes dades són terribles, des d'un punt de vista democràtic. El resultat del PP català implica un suport explícit a la guerra bruta des de les institucions de l'estat, a la manca de control democràtic de l'executiu i a la utilització de la justícia per al combat partidista. Ara sabem que hi ha prop de mig milió de catalans que se senten còmodes amb un ministre de l'Interior que fabrica acusacions i que considera els fiscals uns simples subordinats de la seva opció política. Tot s'hi val, contra l'independentisme.

Serà difícil, per tant, dialogar amb l'unionisme català. S'ha imposat la línia més dura -que es correspon amb la de Madrid-, la més immoral. Més d'un 13 per cent dels ciutadans de Catalunya han situat el ministre Fernández Díaz per sobre de la democràcia.
Comentaris

envia el comentari