Clavegueres privatitzades

"Aquesta privatització de les clavegueres de l'estat és, potser, la informació més inquietant que es desprèn dels enregistraments que s'han fet públics darrerament"

Segons diu el cap de l'Oficina Antifrau a les gravacions, el cap de seguretat del Grup Planeta, Antonio López López, "és un home de la policia" i se li ha encarregat que investigui si el pare d'Oriol Junqueras ha comès alguna irregularitat immobiliària a Puigcerdà. El motiu d'aquesta subcontractació de la guerra bruta és "que no aparegui la UDEF" i que el Ministeri de l'Interior se'n pugui desentendre, arribat el cas. Jorge Fernández Díaz sembla acceptar perfectament aquesta pràctica que, d'altra banda, no el sorprèn en absolut.

Aquesta privatització de les clavegueres de l'estat és, potser, la informació més inquietant que es desprèn dels enregistraments que s'han fet públics darrerament. Perquè queda clar que, segons diu Daniel de Alfonso, el Grup Planeta té atribucions com per investigar la vida privada dels adversaris polítics que molesten i, tot seguit, fer arribar aquesta informació al Ministeri de l'Interior, via Oficina Antifrau. Naturalment, si aquesta pràctica és tan habitual, no costa gaire deduir que les empreses espanyoles, a partir d'una certa dimensió, tenen la potestat d'escorcollar la vida de qualsevol, sense haver de passar pel tràmit, sempre enutjós, del jutge de guàrdia.

El Grup Planeta, a més, és propietari d'una xarxa de mitjans de comunicació que aplega la Sexta, Antena 3, La Razón, Onda Cero i Europa FM, entre d'altres. De ser cert el que diuen les gravacions, s'hauria convertit en un estat dins de l'estat, sense cap control democràtic. I si això és així a Planeta, comencen a inquietar la resta de grans grups de l'Ibex-35, tots ells interessats al màxim en sostenir el règim del 78, que els ha fet prosperar fins a l'extrem de conformar petits estats dins l'estat espanyol. Espanya ha externalitzat la guerra bruta i el més aberrant de tot és que no passarà res.
Comentaris

envia el comentari