10 veritats que ara sabem

"De Alfonso diu, sense que això escandalitzi el més mínim a Fernández Díaz, que pot subcontractar la guerra bruta contra l'independentisme al Grup Planeta"

L'escàndol de Fernández Díaz i, sobretot, la defensa tancada que fa d'ell el propi Mariano Rajoy demostren diverses veritats importantíssimes tant per a l'independentisme català com per a la societat espanyola en el seu conjunt. 

1. Queda provat i comprovat que Convergència està totalment compromesa amb el procés polític de creació d'una República Catalana. Les gravacions demostren que el ministre de l'Interior no fa cap distinció entre CDC i ERC a l'hora d'intentar perjudicar l'independentisme.

2. ERC està completament neta de corrupció, fins i tot al llarg de la seva gestió al capdavant d'una part important dels dos governs tripartits. De les converses també es desprèn que el PSC no pot dir el mateix.

3. La corrupció de CDC no afecta a l'última etapa, fins el punt que Fernández Díaz i Daniel de Alfonso acaben parlant -amb poca convicció, per cert- de dues cunyades de Felip Puig.

4. La ruptura entre ERC i CDC és un objectiu d'estat. El propi De Alfonso ho reconeix amb claredat: "Sería bueno".

5. Queda demostrat que aquesta estratègia d'assetjament contra l'independentisme català té un grau innegable de col·laboració per part de la major part dels mitjans de comunicació de Madrid. L'intent de minimització de l'escàndol quan ja s'ha fet públic també va en aquest sentit.

6. De Alfonso diu, sense que això escandalitzi el més mínim a Fernández Díaz, que pot subcontractar la guerra bruta contra l'independentisme al Grup Planeta. Segons el cap de l'Oficina Antifrau el responsable de seguretat d'aquesta empresa "és un home de la policia" i té capacitat d'investigar als líders independentistes i el seu entorn. Només recordar que aquest grup és el propietari de la Sexta, Antena 3 i La Razón.

7. El fiscal general de l'estat és un simple subaltern del ministre i com a tal el tracta Fernández Díaz a les converses enregistrades.

8. Queda clara i demostrada la puerilitat del Govern català, que va nomenar un exaltat "yo soy español, lo tengo claro" en un lloc que requeriria una altíssima professionalitat i la més exquisida independència.

9. La Generalitat no disposa d'uns serveis d'informació mínimament eficaços. Tant en el cas de la Camarga com en aquest els Mossos d'Esquadra ignoren trames molt serioses sobre les quals, aparentment, no en saben res.

10. El règim del 78 aplica molts dels mètodes de l'estat franquista, del qual n'és hereu directe. 
Comentaris

envia el comentari