Catalanofòbia mediàtica

"En una peça delirant, el diari de Pedro J. Ramírez ha convertit un èxit objectiu en un titular psicotròpic "Las mejores universidades, pese a la imposición del catalán" basant-se en les fòbies pròpies i un únic interlocutor, Carles Ramió, vicerector de l'UPF"

L'UPF, la Universitat Autònoma i la Central són les tres millors universitats de l'estat espanyol, segons un informe exhaustiu de la Fundación Conocimiento y Desarrollo (CyD) que ha examinat les institucions des de paràmetres molt diversos com la capacitat de recerca, la taxa de graduació, etc. És una notícia molt positiva per a les universitats catalanes que, de fet, hauria de generar una certa reflexió a d'altres territoris de l'estat. A Madrid, per exemple.

Però ni així. En una peça delirant, el diari de Pedro J. Ramírez ha convertit un èxit objectiu en un titular psicotròpic "Las mejores universidades, pese a la imposición del catalán" basant-se en les fòbies pròpies i un únic interlocutor, Carles Ramió, vicerector de l'UPF, al qual li han fer dir que la llengua catalana és un llast per a la competitivitat de la que és -segons recull el propi diari- la millor universitat de tot el territori de l'estat.

Al pobre Ramió no li han servit de res les protestes ni les exigències de rectificació. Aquell article, com tants altres, estava escrit des de molt abans que ell despengés el telèfon. Encara com no li han col·locat un compte a Suïssa.
Comentaris

envia el comentari