Dotze espavilats que s'autoanomenen TC

"El que queda del TC és una façana vistosa i rodona al barri de Vallehermoso, a Madrid, amb uns quants espavilats a dins que viuen dels impostos de tothom, catalans inclosos"

Aquest dimecres, el Tribunal Constitucional (TC) ha liquidat una altra llei votada al Parlament de Catalunya. Concretament, aquesta vegada es tracta de l'impost sobre la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear i la destinació dels recursos recaptats per aquest concepte a programes de protecció social i reactivació econòmica. Però tant se val. Ja no importa a ningú el que digui el TC.

Perquè aquest organisme fa molt de temps que va deixar d'existir. El que queda és una façana vistosa i rodona al barri de Vallehermoso, a Madrid, amb uns quants espavilats a dins que viuen dels impostos de tothom, catalans inclosos. Entre ells, curiosament, un parell de ciutadans d'aquest país que es diuen Juan Antonio i Encarnación, aquí i a la Xina Popular.

Sense Tribunal Constitucional i amb un sistema polític i institucional rotundament deslegitimat a Catalunya, el règim del 78 boqueja a la societat catalana. Molt poca gent -potser ningú- no pensa que els dotze magistrats siguin res més que un grapat de delegats del PSOE i el PP que han trobat llocs de treball simulats, però molt ben remunerats. La democràcia és una altra cosa.
Comentaris

envia el comentari