El món rosat de ZP

"L'home de l'"apoyaré" continua pensant que això dels catalans no va de debò"

Ni rastre de tercera via? Doncs rescatem Zapatero del bagul de la pols. Duran Lleida s'ha fet fonedís deixant un gep de 19 milions d'euros -a 300 euros per cada votant del passat 20 de desembre-, però un diari que ha remenat tones de cireres durant més d'un segle no es dóna per vençut fàcilment. D'aquí que l'esforçat Enric Juliana recuperés de les ombres de l'infern l'últim president socialista, un personatge que es caracteritza, fonamentalment, per no entendre per què va guanyar i, encara menys, per què el van fer fora.

I, ja se sap, Zapatero no decep mai els seus detractors. ZP/Bambi/eldelacella continua sense tenir ni la més remota idea del que ha passat a Catalunya. Tant és així que, davant d'un Parlament i un Govern majoritàriament independentistes, a ell no se li acudeix res més que dir que "mai no vaig veure en Artur Mas a un independentista" i que s'estima molt Josep-Lluís Carod i Joan Puigcercós perquè només eren "independentistes romàntics". Com que considera que "l'independentisme no és política", aquí no ha passat res i "la sortida és tornar a l'Estatut anterior a la sentència". Esplèndid.

Res, que Zapatero només localitza un parell d'errors. L'un, que Duran Lleida no fos ministre i, l'altre, que el PP no acceptés ni tan sols l'Estatut que resultava del ribot d'Alfonso Guerra. En fi, que l'home de l'"apoyaré" continua pensant que això dels catalans no va de debò. Ni tan sols n'estic segur de què Mariano Rajoy sigui pitjor, que ja és dir.
Comentaris

envia el comentari