Mai més Durans, mai més

"Qualsevol directiu que hagués ocasionat un forat d'aquesta envergadura en una empresa hauria estat -com a mínim- foragitat del seu sector professional"

Diuen les cròniques que Josep Antoni Duran Lleida ja no s'acosta mai per la seu del carrer Nàpols. També diuen que ha decidit iniciar una carrera professional com a advocat centrant-se en l'àmbit internacional, aprofitant els contactes obtinguts al llarg de la seva extensíssima activitat com a polític professional. És a dir, es lucra personalment de la seva trajectòria al capdavant d'UDC però, després, s'inhibeix del deute de 17 milions d'euros que han ocasionat les seves decisions. Espectacular.

Qualsevol directiu que hagués ocasionat un forat d'aquesta envergadura en una empresa hauria estat -com a mínim- foragitat del seu sector professional. Però en el cas d'un partit polític, simplement, no hi ha responsabilitats. Tant se val que el líder que prenia totes les decisions hagi portat les sigles al més absolut dels desastres. Duran marxa, exprimeix la seva agenda, i merda pel que quedi.

Era d'esperar. Però el cinisme de Duran ha traspassat tots els límits imaginables, perquè serà entre tots que pagarem les factures del Palace, d'una manera o altra. Mai més. Repeteixo: Mai més.
Comentaris

envia el comentari