La independència ve amb tren

"Si l'unionisme no sap com aconseguir que Madrid assumeixi la inversió de Rodalies de Barcelona com a una prioritat, quina mena d'horitzó es dibuixaria per a una Catalunya limitada a comunitat autònoma de règim comú?

"I el mentrestant de Rodalies, què?"... Carles Puigdemont ho va tenir fàcil, aquest dimarts, per evidenciar l'extrema feblesa argumental de l'unionisme, orientat gairebé en exclusiva a ressaltar els dubtes sobre l'itinerari del procés, en comptes de proposar un projecte de futur viable per a una hipotètica Catalunya espanyola.

Aquest és un dels problemes greus que es planteja a l'hora de plantejar l'abjectiu d'un referèndum legal i acordat. Si l'unionisme no sap com aconseguir que Madrid assumeixi la inversió de Rodalies de Barcelona com a una prioritat, quina mena d'horitzó es dibuixaria per a una Catalunya limitada a comunitat autònoma de règim comú? "Sense independència només hi ha decadència", va dir Puigdemont a Josep Cuní. I milers d'usuaris de Renfe s'hi van sentir concernits.

La independència no serà fàcil, ràpida ni planera. Però té un avantatge decisiu: No hi ha cap argument positiu en contra.
Comentaris

envia el comentari